Viihde

Lola Odusoga aloittaa uuden työn: ”Odotettu haaste”

Julkaistu:

– Tämän työn saanti oli odotettu haaste, Lola Odusoga kertoo.
Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga on saanut kilpailijakoordinaattorin pestin maailmankuulun Warner Bros. -yhtiön Suomen-toimistossa.

– Tässä puhutaan nyt muutamien kuukausien projekteista. Elämäni on ollut jo vuosia niin sanottua pätkätyötä, ja näin se jatkuu edelleen, Lola kertoo.

Lola Odusoga myöntää ottaneensa puheeksi vastaavanlaisen työn erään toisen tuotantoyhtiön kanssa jo kymmenen vuotta sitten, mutta puheet eivät johtaneet mihinkään. Kunnes nyt.

– Toimin nyt muutamassa tuotannossa kilpailijakoordinaattorina ja työhöni kuuluu paljon castingia sekä eri tuotantojen taustahommia, Lola kuvailee työtään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lola paljastaa tehneensä itse aloitteen, sillä hän haluaa kokea ja nähdä myös sen maailman, mitä kameroiden takana tapahtuu.

– Sopimukseni kattaa muutaman ohjelman, joten jatkan myös muissa töissäni. Tämän työn saanti oli odotettu haaste, juontajanakin toimiva Lola kertoo.

Lola on tehnyt yli kahdenkymmenen vuoden ajan erilaisia televisio-ohjelmia, joten hänellä on kokemusta esiintymisestä.

– On tullut tehtyä isompia ja kevyempiä tuotantoja, ja vaikka olenkin esiintyjä, tykkään myös tehdä paljon niin sanotusti konkreettisia asioita taustalla, Lola painottaa.

Hän huomauttaa vielä, ettei hänellä ole pakonomaista tarvetta olla aina juontajan tai esiintyjän roolissa.

– Ala ja telkkarin tekeminen kiinnostaa ja kiehtoo, hän sanoo.

Kahden lapsen äidin elämä jatkuu edelleen normaaliin tapaan. Lola naurahtaa, että hän on suhannut töiden takia Turun ja Helsingin väliä jo parinkymmenen vuoden ajan.

– Ehkä saatan nyt viettää hieman enemmän aikaa Helsingissä, hän miettii.

Artikkelia korjattu 10:41: Odusogan titteli on kilpailijakoordinaattori.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt