Viihde

Missifinalisti Emilia, 23, kieltäytyi poseeraamasta alusvaatteissa – Lola Odusoga paljastaa nyt omat kokemuksensa vähäpukeisista kuvauksista

Julkaistu:

Missikonkari Lola Odusoga kertoo oman mielipiteensä missien alusvaatekuvauksista.
23-vuotias Miss Suomi -finalisti Emilia Anttikoski aiheutti hämmennystä missikiertueella, kun hän kieltäytyi poseeraamasta kuvissa pelkissä paljastavissa alusvaatteissa.

Kyse oli naisen omasta periaatteesta ja henkilökohtaisista arvoista, jotka hän oli tehnyt selväksi missiorganisaatiolle jo kisan castingvaiheessa.


Lopulta Anttikoski ja missitiimi löysivät kompromissin, ja Anttikoski poseerasi eilisissä kuvauksissa yllään kimono ja yöpaita. Vaikka nainen ei suostukaan alusvaatekuviin, niin bikinikuvat ovat hänelle kuitenkin ok ja hän tekee niitä mielellään.

Lue lisää: Miss Suomi -finalisti kieltäytyi paljastavista alusvaatekuvista: ”Minun täytyi vetää omat rajani”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Missikonkari Lola Odusoga sai kirkkaimman missikruunun päähänsä vuonna 1996. Miss Universum -kisoissakin kolmanneksi samana vuonna sijoittunut Odusoga on vuosien varrella tehnyt runsaan määrän niin alusvaatekuvauksia kuin -näytöksiäkin.

– Itse koen alusvaatekuvaukset samanlaisiksi kuin uikkarikuvaukset eli eräänlaiseksi esiintymiseksi ja mallin työksi, Odusoga kuvailee.

Alusvaatekuvauksista kieltäytyminen ei ole Odusogan mukaan kuitenkaan alalla täysin poikkeuksellista.

– Myös Piritta Hannula kieltäytyi niistä aikanaan. Omat muistoni ovat pelkästään hyviä, niin näytöksistä kuin kuvauksistakin.


Monen mielestä alusvaatteet ja bikinit ovat sama asia, mutta alan ammattilaisena Odusoga näkee asiassa selvän sävyeron.

– Bikinit ja uikkarit voi rinnastaa urheiluun ja harrastamiseen, mutta alusvaatteet ovat vain ja ainoastaan alusvaatteita.

– Niiden kanssa on tarkkaa huolehtia siitä, että on sensuelli, hillitty, eikä missään nimessä tahallisen seksikäs.

Odusoga ymmärtää miksi jotkut eivät halua keikistellä kameralle alusvaatteissa.

– Alusasut ovat toisille hyvin yksityinen ja intiimi asia, eikä niissä haluta esiintyä kuin kotiseinien sisäpuolella.

– Mallina olo ei edellytä automaattisesti suostumista alusvaatekuviin. Monet ammattimallit eivät tee välttämättä alusvaatejuttuja. Jokainen tekee niin kuin parhaaksi näkee.