Viihde

Tässä ovat Neljät häät Suomi -ohjelman ensimmäiset kilpailijat – morsiamet eri mieltä kaikesta

Julkaistu:

Neljät häät Suomi -ohjelman uusi kausi alkaa keskiviikkona Livillä ja Ruudussa.
Jo ensimmäisessä jaksossa päästään homman ytimeen, kun erilaiset häät, hääpuvut, kakut, juhlapaikat ja tunnelma saavat suorapuheisilta naisilta risuja ja ruusuja. Ohjelmassa käy heti selväksi, että morsiamilla on kovin erilaiset käsitykset siitä, miltä näyttävät heidän unelmiensa häät.

Ensimmäisessä jaksossa unelmiensa häämatkasta kilpailevat 33-vuotias Enniriina, 44-vuotias Jonna, 33-vuotias Henriikka ja 27-vuotias Liisa.

Enniriinan häissä on räiskyvä roller derby -teema, ja naimisiin mennään edellispäivänä maistraatissa. Jonna sen sijaan kertoo olevansa niin vanhoillinen, että haluaa mennä naimisiin kirkossa. Papin aamenen jälkeen on tarkoitus järjestää iloiset Pohjois-Karjalaiset juhlat, joiden ohjelmassa on paljon musiikkia ja tanssia.

Henriikka ei paljoa tanssimisesta välitä, ja omissa häissä haetaankin rauhallista maalaistunnelmaa luonnon helmassa. Bikini-fitnessiä harrastava Liisa nauttii huomion keskipisteenä olemisesta, joten päivä prinsessana glamour-häissä tuntuu erityisen mukavalta ajatukselta.

Neljät häät Suomi keskiviikkona 12. syyskuuta kello 21 Livillä ja Ruudussa.

Liv ja Ilta-Sanomat kuuluvat samana Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt