Viihde

Bachelorette-Jennyn nimi herättää ihmetystä somessa – kaunotar ei oikeasti olekaan Jenny: ”En ole salannut sitä”

Julkaistu: , Päivitetty:

bachelorette
Jenny Helenius etsii rakkautta lokakuussa alkavassa Bachelorette Suomi -ohjelmassa.
Romantiikka tihkuva Bachelor Suomi palaa tv-ruutuihin uusin kujein. Nyt rakkautta ei etsikään tv-sarjassa komea bachelor, vaan bachelorette. Bachelorette Suomi -sarjassa seurataan 35-vuotiasta helsinkiläistä Jenny Heleniusta, joka toivoo löytävänsä sarjasta elämänsä rakkauden.

Jenny muistetaan Bachelor Suomi -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta, jolloin Jenny kilpaili silloisen Bachelorin Juha Rouvisen rakkaudesta. Juha särki kuitenkin Jennyn sydämen, ja tv:ssä nähtiin, kuinka rakkaudessa pettynyt Jenny itki vuolaasti Juhan antaessa viimeisen ruusun toiselle naiselle.

Nyt Jenny laittaa itsensä uudelleen likoon etsiessään sitä oikeaa 13 miehen joukosta. Jenny kuvailee Ilta-Sanomille, että vaati paljon kanttia lähteä jälleen tv:seen ja avata sydämensä.

– Laitoin viimeksi itseni kokonaan peliin. Minulla oli siinä aidot tunteet mukana. Tällä kertaa tiesin, että hommasta tulisi jopa aikaisempaa raskaampaa. Silti minun oli helppo sanoa kyllä, kun minua pyydettiin tähän ohjelmaan. Halusin antaa mahdollisuuden, että tätä kautta löytyy rakkaus, Jenny sanoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hän joutuu Bachelorettessa vaikeiden valintojen eteen pohtiessaan, kuka miehistä, jos kukaan, on hänen unelmiensa prinssi.


Juha Rouvisen annettua Jennylle pakit vuonna 2016 esitetyssä ohjelmassa, katsojien keskuudessa kuohui. Jenny kertoo saaneensa tv-katsojilta valtavan määrän yhteydenottoja, joissa ihmiset kertoivat olevansa erittäin pahoillaan tapahtuneesta.

– Tuli valtaisa yhteydenottorypäs naisilta! Miesten yhteydenotot jäivät johonkin sataan, naisten viestit pyörivät useissa sadoissa, Jenny hämmästelee.

– He kertoivat kokeneensa, että minusta oli tullut sarjan myötä heille eräänlainen ystävä. He myötäelivät kokemusta minun kauttani ja kertoivat heillä olleen samanlaisia kokemuksia. Minulle Bachelor oli hirveän positiivinen kokemus, hän hymyilee.

Jenni vai Jenny?

Sosiaalisessa mediassa on ihmetelty Bachelorette-kaunottaren nimeä, sillä esimerkiksi työssä hän käyttää nimeä Jenni. Tv-katsojille hän on kuitenkin tullut tutuksi Jennynä.

– Mun oikea nimi on siis Jenni, enkä ole sitä salannut missään kohtaa. Bachelorettessakin osa miehistä kysyi, että kutsutaanko sua Jenniksi vai Jennyksi. Työprofiilini on ihan edelleen Jenninä ja minua kutsutaan siksi myös muutenkin, Jenny sanoo.

Jenny kertoo nimenmuutoksen juontavan juurensa hänen lapsuuteensa.

– Isotätini lähetti minulle, ”Jenny-neidille” pienestä pitäen kortteja. Silloin kun sähköpostit tulivat, niin otin heti postin käyttöön Jenny-nimellä, hän kertoo.


Taustalla ovat myös käytännön asiat, sillä hänen osallistuessaan Bachelor Suomi -ohjelmaan vuonna 2016, ohjelmassa oli mukana toinenkin Jenni.

– Kysyttiin, että onko kummallakaan meistä ollut jotain lempinimeä. Meillä ei ollut kummallakaan mitään ”Jepa”-lempinimeä käytössä, niin sanoin, että minulla on ollut aina Jenny sähköpostinimenä, niin voisin ottaa sen, hän sanoo.

– Olen aina ollut sitä mieltä, että Jenni on aivan liian tylsä nimi minulle, Jenny on parempi, hän nauraa.

Bachelorette Suomi Liv-kanavalla 1.10 alkaen klo 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt