Viihde

Tv:ssä seksiä harrastanut BB-Tero palaa yllättäen julkisuuteen – ronskit lemmenleikit aiheuttivat valtavan kohun 10 vuotta sitten

Julkaistu:

bachelorette suomi
Big Brother -ohjelmassa lähtemättömän vaikutuksen katsojiin tehnyt Tero Savikuja palaa taas tv-ruutuihin Bachelorette Suomi -ohjelmassa.
Big Brother -ohjelmassa vuonna 2008 kuohuttanut Tero Savikuja palaa yllättäen julkisuuteen 10 vuoden tauon jälkeen. Tero, 38, on yksi niistä komistuksista, jotka kilpailevat Suomen ensimmäisen Bachelorette-kaunottaren Jennyn rakkaudesta tv:ssä.

Lue lisää: Nämä 13 suomalaiskomistusta kamppailee Bachelorette-Jennyn rakkaudesta: mukana Big Brother -tähti, ex-jääkiekkoilija, eroottinen tanssija...

Bacheloretten esittelytekstissä Teron kuvaillaan olevan rakennusmies, joka on ehtinyt tehdä elämässään jo paljon, ulkomailla opiskelusta Big Brother-taloon ja politiikkaan asti. Tero uskoo olevansa analyyttinen ihmistuntija, joka voi jo pelkän kuvan perusteella tietää, olisiko hänellä ja kuvassa esiintyvällä naisella yhteistä tulevaisuutta. Mies on myös tunnettu hätkähdyttävän rehellisestä luonteestaan ja taipumuksestaan suunnata kohti konflikteja.

Tero oli yksi Big Brother -tosi-tv-sarjan neljännen kauden kohauttavimmista persoonista. Tv-katsojat seurasivat tarkkaan kotisohvilla, kuinka Teron ja toinen BB-asukas Tuuli viettivät kiihkeitä hetkiä kameroiden edessä.


Keskustelupalstoilla kuohui kun Tero ja Tuuli päätyivät saman peiton alle talon toisen miesasukkaan kanssa. Tuuli kertoi myöhemmin kameroille, että hän oli harrastanut Teron kanssa seksiä ennen kuin he olivat edes suudelleet.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tuuli ei ollut ainoa nainen jonka kanssa Terolla oli säpinää BB-talossa. Hän viihtyi läheisissä tunnelmissa myös Mariannan ja Cheryllin kanssa. Talon poreammeessa riitti vilskettä, kun Tero pulikoi altaassa hyvin intiimisti yhtä aikaa useiden naisten kanssa.


Katsojat äänestivät lopulta Anniinan BB:n voittajaksi ja Tero sai tyytyä toiseen sijaan.

Tero kertoo Ilta-Sanomille, että vaikka Big Brotherista on vierähtänyt jo 10 vuotta, niin ihmiset tunnistavat hänet edelleen ”BB-Teroksi”.

– Kyllä Big Brother tuli puheeksi Bachelorettessakin. Eihän sitä voi välttää jos on kuluttanut naamaa niin paljon tv:ssä. Se on syöpynyt ihmisten mieliin, hän sanoo.

– Etenkin nyt, kun on jälleen kerran hiukset päässeet kasvaa niin ihmiset tunnistavat. Vetäisin ohjelman jälkeen yhdessä vaiheessa pään kaljuksi, niin silloin sai kulkea anonyyminä.


Ohjelma oli aikanaan valtavan suosittu ja teki nuoresta miehestä kerta heitolla julkkiksen. Suomalaismedia seurasi tiiviisti talon tapahtumia ja uutisoi käänteistä netissä.

Tero sanoo, ettei kadu mitään talon tapahtumia, mutta vitsailee, että monelta lehdeltä voi löytyä hänestä BB-ajoilta hyvinkin monipuolista kuvamateriaalia.

– Minkälaisia kuvia teillä on minusta? Onko ne K18-materiaalia? Tero nauraa.

– Mitä kadun ja mitä en... Mitä jäi tekemättä... BB on hankala formaatti, kun se perustuu enemmän negatiivisuudelle. Olen kuitenkin suositellut ihmisiä hakemaan, jos Big Brother tekee jossain vaiheessa paluun. Formaatin luonteen tietäen olisin ehkä voinut olla varovaisempi.

Bachelorette Suomi 1.10 alkaen klo 21 Livillä.

Juttua korjattu 11.9.2018 kello 20.01: Jutun ylimmän kuvan on ottanut Teemu Meuronen, ei Teemu Neuronen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt