Viihde

Suosikkijuontaja sai tarpeekseen poikiensa jatkuvasta Fortniten pelaamisesta – turvautui äärimmäiseen keinoon

Julkaistu:

peli
Tv-juontaja Kristie Allsopp teki radikaalin ratkaisun saadakseen poikansa noudattamaan kodin sääntöjä koskien ruutuaikaa.
Brittijuontaja Kristie Allsopp paljasti tv-haastattelussa rikkoneensa lastensa tabletit sen jälkeen, kun nämä eivät totelleet äidin asettamia sääntöjä ruutuajasta. Allsopp kertoi 12- ja 10-vuotiaiden poikiensa olleen koukussa hittipeli Fortniteen. Kun pojat eivät totelleet äitiään, otti tämä äärimmäiset keinot käyttöönsä, The Mirror kertoo.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen kertonut tästä julkisesti. Kesäkuussa hajotin lasteni iPadit, Allsopp sanoi Channel 5:n haastattelussa.

– En väkivaltaisella tavalla, tv-juontaja lisäsi kiireesti.

– Itse asiassa paiskasin ne pöydän jalkaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Allsopp kertoo, että laitteet hajosivat yllättäen helposti.

Allsopp on myös aiemmin julkisuudessa kertonut lapsilleen asettamista rajoista. Juontaja kertoi kesäkuussa, että hänen lapsensa matkustavat aina turistiluokassa, vaikka äiti saattaa välillä valita businessluokan.

Location, Location, Location -ohjelmaa juontava Allsopp tienaa vuodessa noin 571 000 euroa. Linjauksessa ei ollut kuitenkaan kyse rahasta vaan siitä, että Allsoppin mukaan businessluokkaan pääsemisen ei pitäisi olla itsestäänselvyys.

– Businessluokan pitäisi olla nautinto, jonka eteen on tehnyt paljon töitä. Jos lapset tottuvat siihen, mitä kohti he sitten tekevät töitä? Se olisi täysin rahantuhlausta ja piloille hemmottelua. Minä ja Gordon Ramsay emme voi olla ainoita, jotka näin ajattelevat.

Julkkiskokki Gordon Ramsay kertoi viime vuonna lentävänsä ykkösluokassa vaimonsa kanssa, mutta parin lapset matkustavat turistiluokassa. Ensimmäinen luokka on yleensä vielä ylellisempi kuin businessluokka. Kyseistä luokkaa ei kuitenkaan ole kaikilla lennoilla tarjolla.

Allsopp on myös sosiaalisessa mediassa jakanut kasvatusneuvoja. Hän on esimerkiksi kertonut, ettei antanut pojalleen uutta iPhone-puhelinta tai lupaa hankkia Instagram-tili.

Allsopp kertoi syyskuussa julkaistussa päivityksessä keskustelustaan poikansa kanssa.

– Kaikilla muillakin on, poika oli sanonut.

– No, sinulla on se outo äiti, parasta varmaan tottua siihen, juontaja oli vastannut.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt