Viihde

Nämä 13 suomalaiskomistusta kamppailevat Bachelorette-Jennyn rakkaudesta: mukana Big Brother -tähti, ex-jääkiekkoilija, eroottinen tanssija...

Julkaistu: , Päivitetty:

bachelorette suomi
Big Brother -talon asukas, entinen ammattijääkiekkoilija, Scandinavian Hunks -tanssija, diplomi-insinööri, rahoitusneuvoja... Nämä kolmetoista miestä hamuavat Bachelorette-Jennyn rakkautta.
Romantiikka tihkuva Bachelor Suomi palaa tänä syksynä tv-ruutuihin uusin kujein. Nyt rakkautta ei etsikään tv-sarjassa komea bachelor, vaan bachelorette. Bachelorette Suomi-sarjassa seurataan 35-vuotiasta helsinkiläistä Jenny Heleniusta, joka toivoo löytävänsä sarjasta elämänsä rakkauden.

Jenny muistetaan Bachelor Suomi -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta, jolloin Jenny kilpaili silloisen Bachelorin Juha Rouvisen rakkaudesta. Juha särki kuitenkin Jennyn sydämen, ja tv:ssä nähtiin, kuinka rakkaudessa pettynyt Jenny itki vuolaasti Juhan antaessa viimeisen ruusun toiselle naiselle.

Nyt upea Jenny laittaa itsensä uudelleen likoon etsiessään sitä oikeaa 13 miehen joukosta.

Rakkauden löytöretki vie Jennyn ja miehet Turkin lumoaviin maisemiin, joissa Bachelorette joutuu vaikeiden valintojen eteen pohtiessaan, kuka hurmaavista miehistä on hänen unelmiensa prinssi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Miehistä nousee esiin uusia puolia, kun heidän tunteensa Jennyä kohtaan syvenevät. Stereotypiat romuttuvat, kun miehet paljastavat romanttisen puolensa tunnustaessaan Jennylle tunteitaan, tarjotessaan veljellistä olkapäätä vastoinkäymisiä kokeneelle kilpakosijalle, heittäytyessään haasteisiin ja näyttäessään herkkyytensä. Luvassa on myös tiukkaa vääntöä, kun kilpailuhenkiset miehet laittavat kaiken peliin voittaakseen ihanan Jennyn omakseen.

Tässä ovat Bachelorette Suomi -ohjelmassa nähtävät sinkkumiehet, jotka tavoittelevat Jennyn rakkautta:

Santtu, 44, Espoo


Nuorekas ja itsevarma Santtu on vaihtanut konesuunnitteluinsinöörin hommat talojen rakentamiseen. Töiden ulkopuolella Santun löytää todennäköisesti golf- ja tenniskentiltä tai purjehtimasta. Santtu näkee lapset ehdottomasti osana tulevaisuuttaan.

Mikkomatias, 30, Kuopio


Herkkä Mikkomatias ei pelkää näyttää tunteitaan. Hän ei ole omien sanojensa mukaan lähtenyt ohjelmaan kilpailemaan, vaan hakemaan loppuelämänsä kumppania Jennystä. Sanavalmis Mikkomatias on työkseen myyjä ja vapaa-aika kuluu sählyn ja frisbee-golfin parissa. Mikkomatiaksella on neljävuotias poika.

Anssi, 27, Espoo


Diplomi-insinööri Anssi on kiinnostunut elämäntapavalmennuksesta ja haaveilee yrittäjyydestä. Parisuhteessa Anssille on tärkeää läsnäolo ja yhteiset spontaanit hetket. Ohjelmaan Anssin sai hakemaan Jennystä huokuva positiivinen energia.

Kimmo, 32, Helsinki


Empaattinen Kimmo työskentelee päiväkodissa. Hänen vapaa-aikansa kuluu musiikin ja urheilun parissa jopa siinä määrin, että Kimmo kuuluu Scandinavian Hunks -tanssiryhmään. Kimmo on kohtelias tarkkailijaluonne. Rauhallisen ulkokuoren ei kuitenkaan saa antaa pettää; kilpailuhenkinen mies näkee Bacheloretten ennen kaikkea taisteluna Jennyn sydämestä.

Taneli, 25, Kokkola


Taneli on herttainen pikkukaupungin poika. Taneli työskentelee koneinsinöörinä ja harrastaa salibandya sekä autourheilua. Mies haaveilee aloilleen asettumisesta ulkomaille jonkun ihanan naisen kanssa. Taneli on hurmaava ja kohtelias herrasmies, joka sulattaa äitien ja tyttärien sydämet.

Tero, 38, Helsinki


Tero on rakennusmies, joka on ehtinyt tehdä elämässään jo paljon, ulkomailla opiskelusta Big Brother-taloon ja politiikkaan asti. Tero uskoo olevansa analyyttinen ihmistuntija, joka voi jo pelkän kuvan perusteella tietää, olisiko hänellä ja kuvassa esiintyvällä naisella yhteistä tulevaisuutta. Mies on myös tunnettu hätkähdyttävän rehellisestä luonteestaan ja taipumuksestaan suunnata kohti konflikteja.

Jose, 29, Tampere


Rauhallinen Jose on LVI-asentaja, jolta löytyy myös hurjempi puoli: harrastuksiin kuuluu road racing moottoripyörällä. Jose on kätevä käsistään ja häneltä onnistuu niin talon rakentaminen kuin autonkin korjaaminen. Spontaani ja keskustelutaitoinen Jose kuvailee itseään salaromanttiseksi ja haaveilee omakotitalosta maalla, jossa voisi asua Jennyn kaltaisen naisen kanssa.

Joona, 27, Joensuu


Positiivinen Joona on entinen ammattijääkiekkoilija, joka kutsuu itseään hetkessä eläjäksi. Hän suhtautuu intohimoisesti matkusteluun, on ammatiltaan yrittäjä ja katuu elämässään eniten niitä asioita, jotka ovat jääneet tekemättä. Vaikka miehen vapaudenkaipuu on kova, sitoutumiskammoinen hän ei ole, sillä haaveissa olisi rakentaa Jennyn kanssa yhteinen tulevaisuus ulkomailla.

Leo, 25, Tampere


Leo on helposti lähestyttävä ja lämmin komistus, jolla on pilkettä silmäkulmassa. Leo on ammatiltaan rahoitusneuvoja ja pelaa vapaa-ajallaan futsalia. Romanttinen Leo vaatii parisuhteessa paljon huomiota ja läheisyyttä. Mies kuvailee olevansa sosiaalinen kaveri, joka tulee toimeen lähes kenen tahansa kanssa, mutta paljastaa, että hänen töksähtelevä suorapuheisuutensa on aiheuttanut konflikteja ihmissuhteissa.

Juho, 36, Helsinki


Juho on diplomi-insinööri, jonka savolaisuus näkyy puheliaisuutena. Juho on sosiaalinen ja taitava sanoittamaan ajatuksiaan sekä tunteitaan. Herkkä mies pyrkii konfliktitilanteissakin kunnioittamaan toisia ja haluaa tehdä työtä, jossa voi konkreettisesti auttaa ihmisiä. Juhosta löytyy myös räväkkä puoli: hän nauttii itsensä likoon laittamisesta ja esiintymisestä, ja onpa hänen yhtyeellään rautalankamusiikin Suomen mestaruuskin.

Mikko, 33, Kuopio


Helposti ihastuva Mikko pitää itseään parisuhdeihmisenä. Turvallisuusalan johtotehtävissä työskentelevä mies on niittänyt lukuisia mestaruuksia rullakiekossa ja salibandyssa ja jääkiekkoa hän on myös manageroinut. Mikko nimeää heikkoudekseen liian ison itsetunnon ja taipumuksen ajatella itseään kovempana jätkänä kuin onkaan, minkä vuoksi monet pitävät häntä varsin ylimielisenä tyyppinä.

Jesse, 28, Oulu


Ujonpuoleisella, mutta karismaattisella Jessellä on leveä veijarihymy herkässä. Rinnalleen kiltti ja sosiaalinen osteopaatti-personal trainer etsii tasapainoista naista, jonka kanssa voi rakentaa yhteisen tulevaisuuden. Jesse on laskenut lumilaudalla maajoukkueessa kymmenen vuotta ja on pienen pojan isä.

Harri, 38, Eurajoki


Harri työskentelee myynti-insinöörinä ja hänellä on 3,5 vuotias poika. Heikkoudekseen ammuntaurheilua harrastava Harri nimeää ylpeytensä ja ettei yksinkertaisesti pysty myöntämään olevansa väärässä. Jennyn Harri uskoo hurmaavansa suorapuheisella ja huumorintajuisella luonteellaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt