Viihde

Tunnistatko näitä Napakymppi-kilpailijoita? Herra X on moninkertainen maailmanennätysmies, Neiti A vihittiin Satuhäissä pari vuotta sitten

Julkaistu:

napakymppi
Napakymppi palaa ruutuun uusilla jaksoilla torstaina. Ensimmäisessä jaksossa nähdään tv:stä tuttu palomies, joka porhaltaa studioon ilman paitaa.
Napakympin uuden tuotantokauden aikana on luvassa erilaisia teemajaksoja, joista ensimäinen on torstaina nähtävä Pelastajat.

Studioon saadaan kunnolla eloa ja iloa, kun Herra X eli Joonas, 30, Salosta saapuu studioon paidattomana vihellyskonsertin saattelemana. Joonaksella on hallussaan neljä leuanvedon maailmanennätystä ja hän käynyt kilpailemassa myös Gladiaattorit-ohjelmassa.

Joonas saapuu lavalle rintalihaksiaan heilutellen ja pistää ensi töikseen kumppaniehdokkaansa valitsemaan, minkä paidan hän pukee ylleen. Äänin 2–1 mies pukeutuu harmaaseen paitaan, ja lahjoittaa yli jääneen t-paitansa neiti C:lle. Nainen nuuhkaisee heti palomiehen vaatekappaletta.
  • Katso yllä olevalta videolta, miten maailmanennätysmies saapuu Napakymppistudioon!

Joonaksen kanssa voittomatkalle pyrkii tuttuun tapaan kolme kaunotarta. Neiti A on Emilia, 25-vuotias talonrakennusopiskelija Tampereelta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Miks sä oot mulle tutun näköinen? Ooks ollut telkkarissa? Janne Kataja pohtii nähtyään neiti A:n.

– Oon mä saattanut olla. Satuhäät, Emilia myöntää.

Nainen nähtiin Satuhäät-sarjan morsiamena vuonna 2016. Tuolloin kosmetologina työskennellyt Emilia oli äitiyslomalla ja avioitui sarjassa näyttävästi.

– Se on mun lemppariohjelma! Sä vedät nää ohjelmat vähän väärässä järjestyksessä, Janne kuittailee.

Neiti B:n paikalla istuu Rea, 35, Järvenpäästä. Johdon assistenttina työskentelevä Rea on ohjelmassa äitipuolensa ilmoittamana.

– Myös hän on ollut 20 vuotta sitten tällä pallilla, Rea paljastaa.


Neiti C on Essi, 27-vuotias lastentarhaopettajaopiskelija Muuramesta. Essi kertoo, että lähti Napakymppiin epätoivosta.

Herra X haluaa aivan ensimmäisenä tietää, mikä olisi naisille kaikkein mieluisin: poliisi, palomies, sotilas vai jokin muu?

– Kyllä mun on pakko valita tuo palomies ihan vaan sillä, että kaikki muut on jo kokeiltu, Neiti C vastaa saaden Herra X:n repeämään täysin.
  • Katso alla olevalta videolta, miten herra X teki leuanvedon maailmanennätyksen!

Napakymppi Nelosella torstaisin klo 21.00!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt