Viihde

Anthony Bourdainin juontama matkaohjelma kahmi kuusi Emmy-palkintoa

Julkaistu:

Anthony Bourdain palkittiin parhaan ei-fiktiivisen ohjelman käsikirjoituksen palkinnolla.
Anthony Bourdainin Parts Unknown -ohjelma (suom. Anthony Bourdain – kohti tuntematonta) kahmi peräti kuusi Emmy-palkintoa, Reuters uutisoi. Bourdain sai henkilökohtaisen palkinnon parhaasta ei-fiktiivisen ohjelman käsikirjoituksesta. Lisäksi tuottajan ja juontajan roolissa hän sai palkinnon parhaasta lyhyestä tieto-ohjelmasarjasta.

Muut palkinnot tulivat ohjelman teknisistä saavutuksista kuten leikkauksesta.

Bourdain oli aiemmin voittanut neljä Emmy-palkintoa Parts Unknown -ohjelmasta. Bourdain teki itsemurhan kesäkuussa kesken matkaohjelman kuvausten.

Viikonloppuna uutisoitiin, että Parts Unknown -sarjan viimeiseksi jääneen tuotantokauden jaksot esitetään Yhdysvalloissa syyskuun lopusta alkaen. Kausi koostuu viidestä kohteissa kuvatusta jaksosta ja kahdesta erikoisjaksosta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ensimmäinen jakso ja samalla ainoa, jossa Bourdain toimii kertojana, on kuvattu Keniassa. Muita kohteita ovat Asturias Espanjassa, Indonesia, Länsi-Teksas ja New Yorkin Lower East Side.

Ensimmäisessä erikoisjaksossa katsotaan ohjelman kulisseihin ja siihen, miten ohjelmaa tehtiin. Toisessa erikoisjaksossa pohditaan ohjelman merkitystä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt