Viihde

Maajussin seksipuheet olivat liikaa – Ruuturaati: Mauno, miksi aiheutat myötähäpeää?

Julkaistu:

ruuturaati
Maajussille morsian -ohjelmassa koettiin erittäin vaivaannuttava hetki, kun maajussi-Mauno esitti ryhmätreffeillä seksikysymyksen. IS:n Ruuturaati analysoi, miksi Mauno käyttäytyy näin.
Maanantai-illan Maajussille morsian -jaksossa nähtiin kiusallinen tilanne, kun morsianehdokkaat vaivaantuivat maajussi-Maunon ryhmätreffeillä esittämästä seksikysymyksestä.

Ilta-Sanomien toimittajat Katri Utula ja Noora Hapuli analysoivat illan jakson, ja ykköspuheenaiheeksi nousee ilmiselvästi suorapuheisista lausunnoistaan tunnettu Mauno, 36, Perniöstä.
  • Katso maajusseja käsittelevä Ruuturaati yllä olevalta videolta.
Illan jaksossa Mauno ilmoitti neljälle jäljellä olevalle naiselle kesken ryhmätreffien, että fyysinen läheisyys on hänelle hyvin tärkeää.

Hän halusi tietää millainen suhtautuminen morsianehdokkailla on seksiin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kuinka fyysisiä te olette... jos tiedätte, mitä tarkoitan? Mauno paukautti ja sai aikaan hyvin kiusallisen hiljaisuuden.

Ruuturaadin mielestä ryhmätreffeillä esitetty kysymys aiheutti kotisohville asti myötähäpeää.

– Pahinta on se, että katsojalle tulee todella kiusaantunut olo. Ja jos katsojalle tulee sellainen olo, niin miettikää niitä naisia, Katri huomauttaa.

Maunon tavannut Noora kertoo maajussin korostaneen taannoin tehdyssä haastattelussa aivan toisenlaisia arvoja.

– Hän tunnustautui ääriromantikoksi ja kertoi ihania tarinoita lapsistaan. Siksi nämä möläytykset ovat yllättäneet, Noora kertoo.

Ruuturaati pureutuukin nyt Maunon käytökseen ja analysoi, miksi Mauno toimi näin.

Tuoreessa jaksossa nähtiin myös yllätyskäänne, kun Mauno lähetti morsianehdokas Kirsin ennenaikaisesti kotimatkalle. Neljästä naisesta jäljelle jäi kolme.

Ruuturaadilla on myös tästä selkeä mielipide.

Mauno jakoi katsojien mielipiteet jo keväällä, jolloin hän kertoi ihannenaiselleen tarkat ulkoiset kriteerit ja sanoi etsivänsä ”normaalipainoista” naista.

Supersuosittu Maajussille morsian -ohjelma on puhuttanut paljon heti alkumetreillä. Tänä vuonna ohjelmassa rakkautta etsivät neljä keskenään hyvin erilaista maajussia: Mauno, Antti-Jussi, Ilmari ja Tuomo.

Ruuturaadissa puidaan myös muut maajussit ja heidän naiskuvionsa.

Etenkin kirjekuningas Antti-Jussin naisissa riittää pohdittavaa!

Kerro omat mietteesi illan jaksosta alla olevassa kommenttikentässä.

Ota kantaa

Olivatko Maunon puheet liikaa?

Kyllä 75% Ei 25%
Ääniä yhteensä 11336

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt