Jamie Oliverin luksuskodin rauha rikkoutui uhkaavalla tavalla – neuvokas kokki taltutti tunkeilijan omin konstein - Viihde - Ilta-Sanomat

Jamie Oliverin luksuskodin rauha rikkoutui uhkaavalla tavalla – neuvokas kokki taltutti tunkeilijan omin konstein

Jamie Oliver sai naapureiltaan vuolaita kiitoksia rohkeasta toiminnastaan.

Tv-kokki otti oikeuden omiin käsiin ja antoi murtovarkaalle kyytiä.­

10.9.2018 14:54

Tv-kokki Jamie Oliver, 43, on saanut maistaa sankarin mainetta napattuaan kotikatuaan piinanneen murtovarkaan. Oliver juoksi pakenevan pitkäkyntisen kiinni ja pysäytti tämän taklaamalla.

Asiasta uutisoi Mirror.

Brittilehden mukaan murtovarkaan uskotaan yrittäneen murtautua rikkaiden asuinalueella useampaan taloon, joista yhden tiedetään kuuluvan huippumalli Kate Mossille.

Tunkeilija havaittiin, kun hän yritti päästä sisään Oliverin 10 miljoonan euron arvoiseen lukaaliin. Oliver oli tuolloin sisällä talossa vaimonsa ja viiden lapsensa kanssa.

– Hän ryhtyi tutkimaan asiaa, mutta ennen kuin hän ehti edes huomata, hän oli kasvokkain murtovarkaan kanssa, joka yritti murskata tiensä taloon sisään, naapurustosta kerrotaan Mirrorille.

Lue myös: Tältä näyttää Jamie Oliverin yli 10 miljoonan luksuskämpässä – fanit ihastuivat jättisänkyyn

Jamie ja Jools Oliver perheineen.­

Oliver pinkaisi miehen perään kadulle, sai hänet kiinni ja kellisti maahan. Tilanne päättyi siihen, että naapureiden paikalle hälyttämät poliisit saapuivat korjaamaan epäillyn parempaan talteen.

– Kaikki ovat todella kiitollisia hänen nopeasta reagoinnistaan ja rohkeudestaan, naapuri ylistää Mirrorille.

Pohjois-Lontoossa asuvan Oliverin perheeseen kuuluu Jools-vaimon lisäksi viisi lasta: 16-vuotias Poppy, 15-vuotias Daisy, 9-vuotias Petal, 7-vuotias Buddy ja 2-vuotias River.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?