Viihde

87-vuotias elokuvatähti Ivan Krasko hakee eroa 27-vuotiaasta vaimostaan: 60 vuotta nuorempi rouva ei suostunutkaan petipuuhiin

Julkaistu:

ero
Näyttelijä eroaa vaimostaan vain pari vuotta häiden jälkeen.
Neuvostoliiton suurimpiin elokuvatähtiin kuulunut Ivan Krasko, 87, eroaa 27-vuotiaasta vaimostaan, The Sun uutisoi.

Syynä on, ettei näyttelijää 60 vuotta nuorempi Natalia-vaimo halua harrastaa seksiä tämän kanssa. Pariskunta oli aiemmin kertonut suunnittelevansa perheen perustamista, mutta nyt suunnitelmiin on tullut muutos.

– En halua, että minusta tulee yksinhuoltajaäiti, lapset tarkoittavat vastuuta ja meillä ei ole edes omaa asuntoa, Natalia perusteli brittilehden mukaan.

Ivan Krasko avioitui Natalian kanssa vuonna 2015. Pariskunta oli tavannut viisi vuotta aiemmin, kun Krasko toimi opettajana samassa yliopistossa, jossa Natalia opiskeli.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Natalia Krasko kertoi The Mirror -lehdelle kuulleensa avioerostaan lomaillessaan Espanjassa. Ivan Krasko puolestaan suunnittelee palaavansa kolmannen vaimonsa luokse, jonka nimi sattuu myös olemaan Natalia.


Häiden aikaan brittilehti Telegraph kertoi, että nuoren naisen kirjoittamat runot tekivät vaikutuksen veteraaninäyttelijään.

Krasko kosi rakastaan Moskovassa metroasemalla. Hän polvistui timanttisormus kädessään ja kysyi tärkeän kysymyksen, johon Natalia vastasi myöntävästi.

Hääpäivänä morsian kaarsi valkoisella autolla kirkon eteen. Häntä vastassa oli laivaston univormuun pukeutunut sulhanen. Vieraina oli paikallinen teatteripiirien kerma sekä morsiamen opiskelutovereita.


Ivan Krasko näytteli urallaan yli sadassa tv-sarjassa ja elokuvassa. Hän on ollut naimisissa kolme kertaa aiemmin ja hänellä on kuusi lasta. Kraskon Natalia-vaimolle avioliitto oli toinen.

Kraskot ovat asuneet avioliittonsa aikana Ivan Kraskon lapsenlapsen luona Moskovassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt