Viihde

Lemmenkipeiden Suomi-urosten hakemukset yllättivät Bachelorette-ohjelman tekijät – pelimiehet eivät päässeet mukaan: ”Piti selvittää motiivi”

Julkaistu:

bachelorette
Suomen ensimmäinen Bachelorette Jenny Helenius antautuu rakkauden pyörteisiin tv-ruuduissa.
Romantiikka tihkuva Bachelor Suomi palaa tänä syksynä tv-ruutuihin uusin kujein. Nyt rakkautta ei etsikään tv-sarjassa komea bachelor, vaan bachelorette. Bachelorette Suomi -sarjassa seurataan 34-vuotiasta helsinkiläistä Jenny Heleniusta, joka toivoo löytävänsä sarjasta elämänsä rakkauden.

Jenny muistetaan Bachelor Suomi -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta, jolloin Jenny kilpaili silloisen Bachelorin Juha Rouvisen rakkaudesta.

Juha särki kuitenkin Jennyn sydämen, ja tv:ssä nähtiin, kuinka rakkaudessa pettynyt Jenny itki vuolaasti Juhan antaessa viimeisen ruusun toiselle naiselle. Nyt asetelmat ovat kääntyneet täysin toisin päin ja Jenny pääsee tekemään lopullisen valinnan rakkaudessa.

Jenny on Bachelor-formaatin konkari, sillä hänet nähtiin myös Yhdysvalloissa Bachelor Winter Games -ohjelmassa, jossa 26 eri maiden Bachelor-ohjelmista tuttua kilpailijaa ottivat toisistaan mittaa talviurheilulajeissa ja etsivät samalla rakkautta.


Maailmalla Bachelorette-sarja on ollut valtavan suosittu. Ohjelman tuottaja Nonna Tähtinen kertoo Ilta-Sanomille olleensa erittäin yllättynyt siitä, kuinka paljon hakemuksia he saivat miehiltä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olen positiivisesti yllättynyt miesten aktiivisuudesta. Kun on kyse tämän kaltaisesta formaatista, niin on totta, että naiset hakevat mukaan paljon innokkaammin. Meille tuli yli 100 hakemusta, johon olemme todella tyytyväisiä! Vähän jännitimme, että miten miehet uskaltaa hakea mukaan, Tähtinen naurahtaa.

Tähtinen vinkkaa, että sarjan faneille on tarjolla jälleen tuhti annos romantiikkaa ja suuria tunteita, kun miehet kilpailevat Jennyn rakkaudesta. Bachelorette murtaa kertaheitolla myös myytin suomalaismiehestä, joka ei puhu eikä pussaa.

– Meillä on mukana aivan ihania, sympaattisia ja aika herkkiä miehiä, jotka puhuvat tunteistaan. Kyllä suomalaiset miehet osaavat osoittaa tunteensa avoimesti ja avata sydäntään. He kyllä murtavat myyttiä jurosta suomalaismiehestä.


Tähtinen sanoo tuotannon keskittyneen miesten castingissa henkilöihin, joilla on samanlaiset arvot ja unelmat kuin Jennyllä.

– Jenny arvostaa huumorintajua ja luotettavuutta. Ikä oli toki määrittävä tekijä. Mukaan haki todella nuoria miehiä, mutta emme ihan niitä 21-vuotiaita valinneet. Vaikka sanotaan, että ikä on vain numero, niin siinä tulee kyllä vähän liikaa ikäeroa.

– Pahimpia pelimiehiä ei otettu mukaan ohjelmaan. Castingissa piti selvittää, mikä on miesten motiivi hakea mukaan ohjelmaan. Jos motiivi on pelkkä julkisuus, niin se ei riitä. Halusimme, että ohjelmassa syntyisi vakava parisuhde ja kemiat Jennyn kanssa kohtaavat.

Bachelorette kuvattiin elokuussa Turkin Marmariksessa. Jennyn rakkausseikkailu nähdään tv:ssä 1.10 alkaen. Aika näyttää kuka miehistä saa himoitun viimeisen ruusun.

– Kuvauksissa on ollut miesten välillä veljellinen meininki, mutta kuten tiedetään, niin se voi muuttua kun väki vähenee ja tunteet syvenevät. Tunnelma voi kiristyä. Sitten ei enää ehkä olekaan niin helppoa veljeillä miehen kanssa, joka deittailee samaa naista, Tähtinen sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt