Viihde

Emmerdale-tähti lähti viime vuonna suosikkisarjasta ovet paukkuen – toive paluusta ei toteutunut, ryhtyi kiinteistönvälittäjäksi

Julkaistu:

Adam Thomas, entinen Emmerdale ja Pelastakaa julkut -tähti, jätti television ja alkoi kaupitella asuntoja.
Adam Thomasilla on edessään uusi ura kiinteistövälittäjänä, Mirror tietää kertoa.

Thomas sai myyntipäällikön tittelin ystävänsä Adam Kamanin yrityksestä. Kamani omistaa myös muutaman muotimerkin, kuten Boohoon ja Pretty Little Thingsin. Hänen välittää kiinteistöjä Manchesterissa.

Thomas on innoissaan uudesta työstään. Hän ehti jo esitellä uutta musta-kultaista käyntikorttiaan sosiaalisessa mediassa.

– Adam on yksi kiinteistöjohtajistamme. Hänen tehtävänsä on kartoittaa uutta asiakaspotentiaalia ja toimia johdon apuna, mies esitellään toimiston sivuilla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Thomasin lähtö Emmerdalesta vuonna 2017 ei tapahtunut hyvässä hengessä.

Hän vastaili tuolloin fanien kysymyksiin Twitter-tilillään, eikä säästellyt sanojaan kuvaillessaan, kuinka pettynyt hän on hahmonsa saamaan ruutuaikaan.

– Olen tottunut siihen, Thomas näpäytti fanien harmitellessa, etteivät he olleet nähneet hänen hahmoaan tarpeeksi sarjassa.

Kun fanit kysyivät näyttelijältä mikä hänestä oli ollut sarjassa parasta, oli Thomasin vastaus varsin kylmäkiskoinen.

– Parasta oli lähteminen, näyttelijä sivalsi.

Brittilehdet kertoivat tuolloin Thomasin pehmennelleen myöhemmin sanomisiaan, sillä näyttelijä vitsaili Twitterissä toivovansa, että hänen hahmonsa palaisi sarjaan edes haamuna.

– Rakas Emmerdale, lähdöstäni on kulunut nyt vain pari viikkoa, mutta olen valmis tulemaan takaisin. Edes haamuna. Vastaavaa on tehty ennenkin, Thomas twiittasi viime vuoden joulukuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt