Viihde

MTV: Ensitreffit alttarilla -morsian ei vastaa sulhasen odotuksia: ”Tuli epäilyksen tunteita”

Julkaistu:

Heikki yllättyy Miina-morsiamensa ulkonäöstä.
Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensi tiistain jaksossa asiantuntijoiden valitsemat pariskunnat sanovat tahdon. Yhdelle sulhaselle morsiamen tapaaminen aiheuttaa epäilyksen tunteita, MTV kertoo.

Miinan kanssa avioituva Heikki kertoo ohjelmassa, ettei morsiamen ulkonäkö vastannut miehen mielikuvaa tulevasta vaimosta.

– Miina vaikutti erityyliseltä ulkonäöltään, persoonallisuudeltaan – ja tatuoinnit. Tuli ehkä sellaisia epäilyksen tunteita, Heikki sanoo.
  • Yllä olevalla videolla esitellään Ensitreffit alttarilla -parit.

Suositun deittiohjelman viides kausi alkoi viime viikolla ja se on herättänyt jo valtavasti keskustelua. Sarjan tämän kauden parit ovat Eetu ja Rosa, Miina ja Heikki sekä Sini ja Vesa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

35-vuotias Heikki nousi jo ensimmäisen jakson jälkeen puheenaiheeksi sosiaalisessa mediassa. Heikki esitteli jaksossa pelkistetyn kaupunkiyksiönsä. Hän muun muassa keitti kahvia kaatamalla kuumaa vettä suppiloon asetettuun suodatinpussiin. Viritelmän alla oli kahvikuppi.

Mies sanoi elävänsä mahdollisimman askeettisesti, sillä halusi käyttää rahansa matkusteluun. Hän myös sanoi, ettei olisi ihan heti valmis jakamaan yksiötään kumppaninsa kanssa.

– Voi ei. Heikki ja Heikin kämppä, katsojat pohtivat somessa.

– Myönnän, että yks ekoista ajatuksista oli, et Heikin asunto saattaa tulla vähän järkytyksenä ekalla vierailukerralla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– No Heikki ei liioitellut pienellä asunnolla.

Lue lisää: Ensitreffit alttarilla -sinkun käytös pomppasi heti puheenaiheeksi tv-jakson jälkeen – voisitko sinä elää tällä tavalla?

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt