Viihde

Robbie Williams uteli X Factor -kilpailijalta henkilökohtaisuuksia – tahditon kysymys sai katsojat näkemään punaista: ”Ei olisi pitänyt kysyä sitä”

Julkaistu:

Popparin ajattelematon kysymys raivostutti X Factorin katsojat.
Laulaja Robbie Williamsin kysymykset kilpailijalle Britannian X Factorissa saivat aikaan myrskyn sosiaalisessa mediassa, Daily Mail kertoo. Kaikki sai alkunsa, kun lavalle asteli 20-vuotias Felix Shepherd.

– Olen täällä todistaakseni, että olen enemmän kuin transmies, meidät kun saatetaan jättää huomioimatta. Elän normaalia elämää. Olen vain aivan tavallinen henkilö, Shepherd sanoi ennen esitystään.


Williams kysyi Shepherdilta tämän syntymänimeä. Shepherd vastasi kysymykseen, mutta katsojat kuitenkin äimistyivät siitä, että Williams oli tv-ohjelmassa niin henkilökohtaisen kysymyksen.

– Felixin vanhaa nimeä ei olisi tarvinnut mainita. Robbien ei olisi pitänyt kysyä sitä. En koskaan katso X Factoria ja tietysti, kun siirryn sattumalta seuraamaan sitä, Robbie Williams kysyy transhenkilön vanhaa nimeä, Twitterissä puhistiin.


– Okei siis Felix on ihastuttava ja olen todella ylpeä nähdessäni toisen transhenkilön tv:ssä, mutta eikö kukaan ole kertonut Robbielle, että henkilön syntymänimen kysymistä pidetään aika pirun törkeänä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Se on epäkunnioittavaa ja voi tehdä henkilölle epämukavan olon, koska kaikki eivät välttämättä halua puhua siitä. Mielestäni ei ollut reilua, että Robbie kysyi niin henkilökohtaisen kysymyksen 5 000 ihmisen edessä.
Shepherd vastasi Williamsille saaneensa syntymässä nimen Emily. Hän kertoi tajunneensa teini-ikäisenä, ettei tiennyt, kuka on.

– Äitini maksoi minulle sukupuolenkorjaushoidot yksityisellä. Minua on siunattu niillä ihmisillä, jotka ovat lähelläni, Shepherd kertoi The Mirrorin mukaan.

Shepherd tulkitsi ohjelmassa Kodalinen kappaleen All I Want. Esitys sai kaikilta tuomareilta kehuja, samoin kuin hänen ”upea asenteensa”.

– Felix, et saanut neljää kyllä-ääntä. Sait 5000 kyllä-ääntä, Simon Cowell sanoi viitaten yleisön raikuviin aplodeihin.

– Matkasi on tähän mennessä ollut kiehtova, Williams puolestaan kommentoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt