Entinen Miss Universum on kuollut vain 45-vuotiaana – oli yksi Amerikan rakastetuimmista missikaunottarista - Viihde - Ilta-Sanomat

Entinen Miss Universum on kuollut vain 45-vuotiaana – oli yksi Amerikan rakastetuimmista missikaunottarista

Miss Universum 1995 Chelsi Smith sairasti maksasyöpää.

Chelsi Smith kuvattuna Miss USA -kisoissa 1995. Hän oli 21-vuotias voittaessaan Miss USA ja Miss Universum -tittelit.­

9.9.2018 20:14

Miss Universum -tittelit vuonna 1995 voittanut kauneuskuningatar Chelsi Smith on kuollut 45-vuotiaana, kertoo TMZ.

Smith teki 90-luvulla historiaa olemalla ensimmäinen tummaihoinen Miss Texas.

Myöhemmin Smith kruunattiin Miss USA:ksi, josta hän suuntasi kilpailemaan universumin kauneimman naisen tittelistä. Unelma toteutui ja Smithistä tuli ensimmäinen amerikkalaismissi 15 vuoteen, joka kruunattiin Miss Universumiksi.

Fox News kuvailee Chelsi Smithin olleen yksi amerikkalaisten rakastetuimmista kauneuskuningattarista. Smithiä pidetään kauneuskisojen uranuurtajana, joka kannusti tummaihoisia nuoria naisia ottamaan rohkeasti osaa kilpailuihin.

Missikaunottarella riitti vientiää Miss Universum -kisojen jälkeen. Kuvankaunis nainen nähtiin lukemattomissa mainoksissa ja tv-sarjoissa.

Smithin ystävä ja entinen kauneuskuningatar Shanna Moakler on jakanut Instagramissa tunteikkaan kirjoituksen, jossa hän kirjoittaa olevansa musertunut läheisen ystävänsä kuolemasta.

– En tiedä miten voin kertoa kuinka hauska, rakastava, fiksu ja lahjakas nuori nainen hän oli. Hänen valonsa oli niin voimakas ja kirkas, hän muutti minun elämäni, Moakler kirjoittaa.

TMZ:n mukaan Smith menehtyi maksasyöpään ja Shanna Moakler kirjoittaakin Instagramissa ystävänsä säilyttäneen iloisen elämänasenteensa myös sairastumisensa jälkeen.

– Jopa sairaana hän oli niin positiivinen ja sädehtivä, eikä hän koskaan lakannut nauramasta. Minä itkin ja hän yritti piristää minua. Sellainen ihminen hän oli. Chelsi, en koskaan unohda yöllisiä keskustelujamme, laulamista, tappelua, unelmointia... Moakler kirjoittaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?