Viihde

Nutellaa ahmiva ruotsalainen Natasha, 24, löi aamu-tv:n katsojat ällikällä – perhe järkyttyi äärimmäisestä muodonmuutoksesta

Julkaistu:

Glamourmalli Natasha Crown vieraili brittien aamu-tv:ssä kertomassa elämästään.
Ruotsalainen Natasha Crown on kuohuttanut maailmalla poseerattuaan uutistoimisto Catersin kuvissa. Kuten Ilta-Sanomat aiemmin kertoi, Natasha on päättänyt hankkia maailman suurimman takapuolen keinolla millä hyvänsä. Hänen lantionsa ympärysmitta on jo yli 200 senttiä.

Maailman suurin takapuoli ei tule ilmaiseksi: 24-vuotias Natasha tekee sen eteen paljon työtä. Natasha syö täällä hetkellä yli 6 000 kalorin edestä ruokaa, jotta hän lihoisi. Ylimääräinen rasva imetään naisen vartalosta ja injektoidaan hänen takapuoleensa.

Operaatiota kutsutaan brasilialaiseksi pyllynkohotukseksi. Natashalle niitä on tehty jo kolme.

Lue lisää: Ruotsalainen Natasha, 24, haluaa maailman suurimman takapuolen – syö 15 purkkia Nutellaa kuukaudessa: tavoitteena kolmimetrinen lantionympärys

Göteborgista kotoisin oleva nuori nainen vieraili aiemmin tällä viikolla brittien aamu-tv:ssä kertomassa itsestään ja tavoitteistaan. Natasha on kertonut haastatteluissa syövänsä valtavia määriä pizzaa ja pastaa, jotta saisi painonsa nousuun. Kuukaudessa hän ahmii myös 15 purkkia suklaalevite Nutellaa.


Brittien This Morning-aamu-tv:n juontajat Holly Willoughby ja Phillip Schofield tenttasivat ohjelmassa Natashaa. Juontajat kertoivat olevansa hyvin huolissaan Natashan terveydestä, sillä runsaasti rasvaa, hiilihydraatteja ja sokeria sisältävä ruokavalio ei kuulosta kaikkein terveellisimmältä vaihtoehdolta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Natasha väitti kiven kovaa, ettei hänelle jo neljättä kertaa tehtävä brazilian butt lift ole vaarallinen toimenpide. Philip Schofield huomautti brittiläisen naisen kuolleen hiljattain vastaavanlaisessa toimenpiteessä.

– Sinä voit kuolla siihen, Schofield varoitti.

– En kutsuisi toimenpidettä vaaralliseksi, koska takapuoleeni siirretään omaa rasvaani. Otan sen riskin. Tämä on minun päätökseni, Natasha sanoi aamu-tv:ssä.

Natasha myönsi, ettei hänen äärimmäinen muodonmuutoksensa ole ollut kaikkien läheisten mieleen. Natashan tavoite maailman suurimmasta takapuolesta on ajanut hänet ilmiriitoihin perheensä kanssa. Hänen vanhempansa ja veljensä tuomitsevat jyrkästi hänelle tehdyt kauneusoperaatiot ja pelkäävät hänen kuolevan leikkauspöydälle.

Natashan tavoite on lihoa 20-25 kiloa ennen neljättä peppuoperaatiota.

– He ovat hyvin huolissaan pyllynkohotuksesta ja minulle tehtyjen toimenpiteiden määrästä. He pelkäävät minun kuolevan, koska olen lihonut niin paljon. Heistä tämä ei ole terveellistä.


Aamu-tv:n juontajat hämmästelivät eivätkö elämäntyyli ja leikkaukset rajoita 24-vuotiaan naisen elämää.

– Mitä aiot tehdä isommalla takapuolellasi? Philip Schofield tivasi.

– Aion twerkata ja tanssia. Minulla on omat kotisivuni ja faneja. Minä tienaan tällä rahaa, esiintymällä tv-ohjelmissa, Natasha iloitsi.

Ruotsalaismalli kertoi aamu-tv:ssä myös, että leveä lantio vaatii häneltä erikoisjärjestelyjä arkisissa asioissa.

– En voi juosta ja tarvitsen aina kaksi penkkiä, Natasha kuvaili.

Brittilehdet kertovat sosiaalisessa mediassa kuohuneen Natashan tv-vierailun jälkeen. Monet kirjoittivat olevansa erittäin huolissaan naisen terveydestä.

– Olen sanaton. Miksi joku tekee tällaista itselleen? Twitterissä kirjoitetaan.

– Kuka plastiikkakirurgi suostuu tekemään hänelle toimenpiteitä?

”Pahimmissa paikoissa kuolleisuus on ollut viisi prosenttia”

IS kertoi aiemmin, miten varsinkin maailmalla suositussa brazilian butt lift -operaatiossa on todella korkeat riskit. Plastiikkakirurgi Hilkka Peltoniemi kertoi haastattelussa, että tyypillisesti rasva imetään vyötäröltä, selästä, vatsanpeitteistä ja reisistä.

Rasvaa siirretään tyypillisesti noin 300–500 grammaa per pakara. Rasva imetään kirurgin ja potilaan yhdessä valitsemilta alueilta ja ruiskutetaan pakaroiden ihonalaiseen rasvakerrokseen sekä korkeintaan lihaksen pintaan hitaasti. Sitä siirretään vain hyvin pieniä määriä kerrallaan.

Lue lisää: Mikä on brasilialainen pyllynkohotus? Hittioperaatiossa hurjat riskit

Yleensä rasvansiirto on monia muita menetelmiä helpompi, riskittömämpi ja vähemmän arpia jättävä tapa tehdä plastiikkakirurgisia operaatioita. BBL:n kohdalla näin ei kuitenkaan ole. Toimenpide on aiheuttanut lukuisia kuolemantapauksia.

– Pahimmissa paikoissa kuolleisuus on ollut viisi prosenttia, eli joka 20. nainen on kuollut operaatioon. Eihän tuollaiseen kosmeettiseen toimenpiteeseen pitäisi kenenkään kuolla, Peltoniemi sanoi.