Viihde

Maajussi-Mauno täräyttää naisille suoran kysymyksen seksistä – morsianehdokkaat vilkuilevat toisiaan vaivaantuneina

Julkaistu:

suosikkisarja
Maajussille morsian -sarjassa maajussit pääsevät tutustumaan morsianehdokkaisiin ryhmätreffeillä. Mauno haluaa tietää miten morsiamet suhtautuvat läheisyyteen.
Maajussi-Mauno, 36, viettää Maajussille morsian -sarjan maanantaina esitettävässä jaksossa ihanaa päivää neljän morsianehdokkaansa kanssa. He ovat jooganneet, pyöräilleet ja nauttineet kuohuviiniä. Mauno vie naiset viimeisenä piknikille, jossa puhe kääntyy heti parisuhteisiin.

– Tärkeimpänä on se, että pystyn puhumaan kaikesta. Arki tulee päälle äkkiä parisuhteessa ja se on sitten sellaista että se vaan menee itsestään eteenpäin. Täytyy pystyä panostamaan oikeasti suhteeseen, Mauno kertoo näkemyksiään parisuhteesta.

Mauno kertoo naisille fyysisen läheisyyden olevan hänelle hyvin tärkeää, joten hän haluaa tietää millainen suhtautuminen morsianehdokkailla on seksiin.

– Nyt tulee sitten tosi tiukkaa kysymystä, Mauno varoittaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Anna tulla sitten, Sarita nauraa.

– Miten fyysisiä te olette. Jos te hiffaatte, mitä tarkoitan fyysisyydellä? Mauno virnuilee.

Naiset vilkuilevat toisiaan yllättyneinä, eikä kukaan tunnu tietävän mitä sanoa.

– Miten fyysisiä te olette, jos voitte avata sitä? Onko liian sellainen aihe… Mauno jatkaa uteluaan.

26-vuotias Sarita on valmis puhumaan seksistä ja ottaa puheenvuoron.

– Minä voin kertoa ainakin. Tykkään kyl tosi paljon. Se on mulle yks tärkeimmistä asioista, Sarita kertoo seksin merkityksestä parisuhteessa.

– Jos ei läheisyys ja seksi toimi niin sit se ei vaan natsaa. Ei ole sellaista kipinää, jos sitä seksiä ei ole riittävästi ja se ei ole erilaista, Sarita sanoo.


Mauno nyökyttelee ja sanoo olevansa naisen kanssa aivan samaa mieltä.

Mauno on kertonut jo aiemmissa jaksoissa fyysisen kontaktin olevan hänelle tärkeää. Hän onkin pitänyt morsianehdokkaitaan hellästi kädestä ja halaillut heitä.

Mauno kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa, että naiset suhtautuivat hänen uteluihinsa avoimesti ja pyysivät häntä olemaan jatkossa jopa entistä suorempi.

– He sanoivat kuvausten jälkeen, että kysy vaan entistä suoremmin, että tykkäätkö paljon seksistä. Sanoin heille, että kyseessä oli vähän arka aihe, mutta tärkeä kriteeri meikäläiselle ja siksi tärkeä asia kysyä. He ottivat sen tosi hyvin.

– Mielestäni tulee vähemmän pettymyksiä, kun sanoo asiat suoraan miten ne on ja mitä itse ajattelee.

Lue lisää: Maajussi-Maunolle satoi palautetta suorista kommenteista – ottaa nyt seksin puheeksi naisten kanssa: ”Tärkeä kriteeri meikäläiselle”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt