Viihde

Bill Cosby Show -tähti ikuistettiin töissä ruokakaupassa – julkisuuteen päätyneet salakuvat näyttelijästä johtivat onnenpotkuun

Julkaistu:

Geoffrey Owensia ei haitannut työskennellä ruokakaupan töissä. Nyt hän on kuitenkin palaamassa näyttelemisen pariin.
Syyskuun alussa levisivät kuvat huippusuositussa Bill Cosby Show -ohjelmassa nähdystä Geoffrey Owensista, joka oli päätynyt ruokakauppaan töihin. Lääkäri Elvin Tibideauxia viiden tuotantokauden näytellyt Owens kuvattiin New Jerseyn osavaltiossa sijaitsevan ruokakaupan kassalla pakkaamassa asiakkaiden ostoksia kasseihin.

Sosiaalisessa mediassa kuvat otettiin ristiriitaisesti vastaan: osa pilkkasi näyttelijää tämän nykyisestä työstä, mutta osa kehui miehen asennetta työhön. Owens itse sanoi Good Morning America -ohjelmassa, ettei hän kaivannut kenenkään sääliä.

– Minulla on ollut upea elämä. Minulla on ollut upea ura. Minulla on ollut ura, josta useimmat näyttelijät voivat vain haaveilla. Joten kenenkään ei tarvitse olla pahoillaan puolestani. Minulla menee hyvin! näyttelijä sanoi People-lehden mukaan.


Owens kertoi, että kuvien noustua julkisuuteen, hän oli saanut yhteydenottoja liittyen myös mahdollisiin näyttelijän töihin. Näyttelijä luopui myyjän työstään sen tuoman julkisuuden takia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Viihdejulkaisu Deadline uutisoi, että Owens olisikin hyväksynyt roolin näyttelijä ja tuottaja Tyler Perryn draamasarjassa The Haves And the Have Nots. Owensin tarkka rooli ei ole tiedossa, mutta Deadlinen nimettömän lähteen mukaan hän esiintyy kymmenessä jaksossa sarjan kuudennella kaudella. Myös TMZ uutisoi omien lähteidensä pohjalta, että Owens aloittaa kuvaukset ohjelmassa ensi viikolla ja hänet nähdään kymmenessä jaksossa.

Perry ehdotti Twitterissä, että Owens liittyisi hänen sarjansa näyttelijäkaartiin.

– Geoffrey Owens, olen juuri aloittamassa OWN-kanavan suosituimman draamasarjan kuvaukset ensi viikolla! Tule mukaan! Kunnioitan niin paljon ihmisiä, jotka tekevät kaikenlaista hommaa työkeikkojen välissä. Se on todellisen taiteilijan mittari, Perry kirjoitti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt