Viihde

Sydämen asialla -sarjan sympaattisen Bernie Scrippsin näyttelijä on kuollut

Julkaistu:

Hautausurakoitsija Bernie Scrippsiä näytellyt Peter Benson on kuollut.
Brittinäyttelijä Peter Benson, 75, on kuollut sairastettuaan lyhyen aikaa, The Mirror uutisoi. Bensonin kenties tunnetuimpiin rooleihin kuuluu Bernie Scrippsin hahmo Yorkshireen sijoittuneessa draamasarjassa Sydämen asialla. Benson nähtiin ohjelmassa sen kaikkina kausina, vuosina 1992–2010.

Bensonin hahmo pyöritti sarjassa hautaustoimistoa, mutta ajautui välillä Claude Greengrassin (Bill Maynard) tai velipuolensa Vernon Scrippsin (Geoffrey Hughes) epäonnisiin metkuihin.

Benson on nähty Sydämen asialla -sarjan lisäksi myös muun muassa Blackkadder-komediassa, Albion Market -saippuaoopperassa ja Casualty-sairaaladraamassa.

Näyttelemisen lisäksi Benson osasi tanssia ja laulaa. Ennen tv-uraansa hän näytteli pitkään teatterissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Bensonin Sydämen asialla -kollegat ovat surreet tv-tähteä Twitterissä. Steven Blakeley, joka näytteli konstaapeli Geoff Youngeria ohjelmassa, julkaisi yhteiskuvan Bensonin kanssa.

– Hyvästi Peter Benson. Sait minut nauramaan niin paljon. Ei tule koskaan olemaan toista kaltaistasi – olit yhtä paljon lahjakas, kiltti ja ja lempeä. Siunausta ja lepää rauhassa.
Konstaapeli Mike Bradleyn asianajajavaimoa Jackieta näytellyt Fiona Dolman muisteli myös Twitterissä Bensonia.

– Kuinka surullisia uutisia. Peter Benson oli yksi parhaista. Kiltti, hauska, loistava, lempeä ja herkullisen sarkastinen. Hänen kanssaan oli suuri ilo työskennellä ja häntä jää kaipaamaan moni.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt