Viihde

Muistatko Ruotsin miljonääriäideissä kohauttaneen Anna Ankan? Seurustelee 20 vuotta nuoremman miehen kanssa – elää eläkerahoillaan

Julkaistu:

tosi-tv
Paluun Ruotsin miljonääriäiteihin tehnyt Anna Anka hehkuttaa uurra rakkauttaan ruotsalaislehden haastattelussa.
Musiikkilegenda Paul Ankan toinen vaimo Anna Anka, 47, nähtiin Ruotsin miljonääriäidit -ohjelman ensimmäisellä kaudella vuonna 2009 ja hän teki paluun sarjaan tänä syksynä. Anka herätti ensimmäisellä tuotantokaudella kohua muun muassa perinteisillä näkemyksillään vaimon ja miehen rooleista – hän itse oli kotiäitinä.

Paul ja Anna Anka tutustuivat toisiinsa 1990-luvun lopussa ja pari sai poikalapsen vuonna 2005. He avioituivat vuonna 2008, mutta liitto päättyi riitaisaan eroon vuonna 2009. Avioero astui voimaan seuraavana vuonna.

Anna Anka kertoo tuoreessa Expressenin haastattelussa uudesta rakkaudestaan. Anka asuu yhdessä fysioterapeuttina työskentelevän David Johanssonin, 27, kanssa.

Uusi parisuhde on pakottanut Ankan joustamaan mielipiteissään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Mitä tulee minuun ja Davidiin, en ensimmäisen vuoden aikana auttanut hänen auttaa minua ollenkaan kotona. Hän ei saanut siivota tai laittaa ruokaa. Pikkuhiljaa olen suostunut siihen, että laitamme yhdessä ruokaa, että hän on ottanut omakseen roolin, jota vastustin, Anka kertoo.

– Mutta en vieläkään haluaisi, että hän olisi kotona yhdeksän kuukautta ja huolehtisi vauvasta, nainen lisää viitaten vuonna 2009 kuohuttaneeseen kommenttiinsa, jonka mukaan tasa-arvoisessa suhteessa olevat, lastensa vaippoja vaihtavat isät ovat traagisia.


Ankan mukaan hän on myös yhdeksän vuoden hiljaiselon aikana kasvanut ihmisenä.

– En ole yhtä naiivi kuin silloin viimeksi. Uskon myös, että olen positiivisempi ja ja iloisempi tänään ja, että katsojat tulevat näkemään sen.

Anka kertoi uudesta rakkaudestaan ensimmäisen kerran viime vuoden huhtikuussa. Tuolloin miehen henkilöllisyys pysyi kuitenkin salassa.

– Minun uusi mieheni on paras kaverini, hän on uskomattoman huolehtiva, kohtelee minua suurella kunnioituksella ja nöyryydellä. Hän todella tuo esiin minun parhaat puoleni, Anka hehkutti Hänt-lehden haastattelussa.

Pariskunnalla ei ole yhteisiä lapsia. Ankalla on 12-vuotias Ethan-poika liitostaan Paul Ankan kanssa ja 16-vuotias Ellie-tytär liitostaan Lou Yeagerin kanssa.

Ruotsin miljonääriäidit -sarjan jälkeen Anka pysytteli pitkään poissa parrasvaloista. Hän kertoo elävänsä eläkerahoillaan, jotka nosti maksaakseen avioeron oikeudenkäyntikulut.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt