Viihde

Mirellan, 25, ensimmäinen kerta Miss Suomi -kisoissa päättyi romahdukseen – rankka valmistautuminen vei terveyden: hiukset lähtivät, uupumus iski

Julkaistu:

Ensimmäinen kerta Miss Suomi -kilpailussa oli viedä Mirella Merivirran terveyden. Hän päätti silti yrittää uudelleen.
Mirella Merivirta, 25, osallistuu Miss Suomi -kisoihin jo toista kertaa. Viime vuonna tumma kaunotar pääsi semifinaalivaiheeseen, mutta matka päättyi finaalikarsintoihin.

Mirella kertoo, että uhrasi viime vuonna terveytensä missikruunun vuoksi. Se kostautui ja kaunotar paloi loppuun.

– Tein kaikki mahdolliset virheet. Se meni aivan hulluksi: katsoin kaikista hedelmistäkin kalorit ja kirjoitin ne ylös, Mirella puuskahtaa.

– Treenasin kaksi kertaa päivässä kuutena päivänä viikossa ja tein neljää eri työtä siihen päälle. Näin jälkeenpäin ajateltuna se kuulostaa ihan hullulta, hän jatkaa.


Stressi ja riittämätön ruokavalio aiheuttivat Mirellan elimistössä vakavia oireita. Hän kertoi sairastuneensa burnouttiin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kun keho käy säästöliekillä, niin palaa loppuun. Hiukseni ja ripseni tippuivat, ihoni oli todella huonossa kunnossa ja olin todella uupunut, hän paljastaa.

– Ja kaikesta laihduttamisesta ja treenaamisesta huolimatta silti kroppani turposi. Olin isommassa kunnossa kuin ennen semifinaaliaikaa.


Mirellan personal trainerina työskentelevä serkku huomasi missikandidaatin heikon voinnin ja yritti ohjeistaa tätä oikeille raiteille.

– Jos serkkuni ei olisi puuttunut peliin, olisin varmaan sairastunut anoreksiaan, Mirella myöntää.

Kun finalistien karsintapäivä koitti, Mirella tiesi jo etukäteen olevansa ulkona. Tahdonvoima oli kova, mutta kroppa ei kestänyt.

– Sanoin jo ennen karsintaa, että tulen ensi vuonna vahvempana takaisin. Kyllä se silti kirpaisi, olihan se niin valtava pettymys.


Pettymyksen jälkeen Mirella tarvitsi tauon, jonka aikana hän pystyisi rentoutumaan. Tauon jälkeen kaunotar päätti yrittää uudelleen – täysin erilaisin metodein.

– Tällä kerralla olen kuunnellut itseäni ja valmistautunut kisoihin kohtuudella, neurologisten potilaiden kuntoutukseen erikoistunut kaunotar tuumaa pontevasti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt