Punaisella matolla puhkesi raivoisa rähäkkä – naisräppärin möläytys sai korkokengän lentämään: kollega poistettiin valtava kuhmu otsassaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Punaisella matolla puhkesi raivoisa rähäkkä – naisräppärin möläytys sai korkokengän lentämään: kollega poistettiin valtava kuhmu otsassaan

Cardi B poistettiin tilaisuudesta hänen hyökättyään Nicki Minaj’n kimppuun.

Nicki Minaj (vas.) joutui Cardi B:n hyökkäyksen kohteeksi punaisella matolla.­

8.9.2018 15:19

New Yorkin muotiviikoilla koettiin perjantai-iltana ennennäkemätön rähäkkä, kun rap-artistit Nicki Minaj ja Cardi B ottivat yhteen punaisella matolla.

Ylellisiin iltapukuihin sonnustautuneet kaunottaret saapuivat kumpikin Harper’s Bazaar Icons -tapahtumaan, jonka jälkeen ongelmat alkoivat.

Daily Mailin mukaan Cardi B oli yhtäkkiä marssinut aggressiivisesti kollegansa luo.

– Annappa kun kerron sinulle jotain, Cardi B oli tilittänyt viitaten ”Nickin levittämiin valheisiin”.

Cardi B sai omien sanojensa mukaan tarpeekseen Nicki Minaj’n kommenteista.­

Nicki Minaj’n turvamiehet onnistuivat torjumaan räppärin hyökkäyksen, kun tämä yritti heittää kollegaansa kengällä.

– Se oli rajua. Turvamiehet erottivat heidät, mutta Cardi yritti silti päästä Nickin kimppuun. Hän otti punaisen kenkänsä ja heitti sillä Nickiä, joka oli turvamiestensä suojassa.

Cardin kenkä ei osunut räppäriin.­

Rähäkän hulinassa yksi Nickin turvamiehistä kolautti kyynärpäänsä Cardin otsaan. Siihen nousi valtava kuhmu. Myös rap-tähden asu repesi. Punaiselle matolle jäi tukko hiuksia, jotka Cardin manageri noukki talteen.

Välikohtauksen jälkeen Cardi B poistettiin tilaisuudesta. Nicki Minaj jäi juhlimaan, eikä kommentoinut tapahtumia sometileillään.

Cardi B sen sijaan avasi sanaisen arkkunsa Instagramissa. Hän väitti, että äkillinen tunteenpurkaus olisi johtunut Nickin kommentoineen hänen taitojaan äitinä. Cardi B ja hänen puolisonsa, rap-tähti Offset saivat esikoisensa Kulturen heinäkuussa.

– Minulla on paljon p***aa sanottavana! Annan sinun piilov***uilla minulle ja valehdella minulle, annan sinun yrittää viedä tuloni ja jopa pilata elintapani, Cardi kirjoittaa julkaisemassaan tekstissä.

Räppäri kertoo myös Nickin uhkailleen muita artisteja, jotta he eivät tekisi yhteistyötä Cardin kanssa. Hän kertoo yrittäneensä puhua kollegalleen – tuloksetta.

– Mutta kun mainitset lapseni ja kommentoit minua ja äitinä, kommentoit kykyäni pitää huolta lapsestani niin se on menoa! Olen tehnyt liikaa töitä jotta kukaan voisi v***uilla menestykselläni. Tämä on todellakin pelkkää viihdettä, hän päättää.

Räppäreillä on tiettävästi ollut kinaa jo vuodesta 2017, sillä kumpikin heistä havittelee itselleen maailman menestyneimmän naisräppärin titteliä. Cardi ja Nicki alkoivat kuittailla toisilleen kappaleissa, haastatteluissaan ja sosiaalisessa mediassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?