Viihde

Onko maajussi-Antti-Jussi jo valintansa tehnyt? Vaalea kaunotar Petra, 28, saa miehen pään pyörälle – ”Tyttö pisti pasmat sekaisin”

Julkaistu:

suosikkisarja
Maajussille morsian -sarjassa on ihastusta ilmassa, kun Antti-Jussi pääsee keskustelemaan kahden kesken Petran kanssa.
Maajussille morsian -sarjan maanantaina nähtävässä jaksossa maajussi-Antti-Jussi pääsee tutustumaan neljään morsianehdokkaaseensa paremmin ryhmätreffeillä. Hänellä on myös mahdollisuus jututtaa kahta morsianehdokasta kahden kesken. Antti-Jussi tarttuukin tilaisuuteen ja kutsuu sivummalle 28-vuotiaan Petran, joka on tehnyt Antti-Jussiin suuren vaikutuksen.

Antti-Jussi kiinnitti huomiota vaaleaan Petraan heti ensitapaamisella, eikä hän ole saanut naista mielestään.

– Tyttö pisti pasmat sekasin. Hän kertoi just ne asiat, jotka itse olisin halunnut kysyä. Tapa jolla hän kertoi asiat oli niin aitoa ja ylitsevuotavaa, Antti-Jussi sanoo.

Petra sanoo haluavansa tutustua Antti-Jussiin paremmin farmiviikolla ja myöntää olevansa häneen ihastunut.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olen vähän sanaton kun kuuntelen tässä, Antti-Jussi punastuu.

Maajussi kertoo Petralle hänessä olevan jotain aivan erityistä.

– Se on jännä, sä olet sellainen persoona, että saat kerrasta vakuutettua mut. On ilmeet ja kaikki, mitä kerrot… Ei tule epäilyksen häivää ettetkö tarkoita sitä mitä sanot.


Antti-Jussi kertoo kameroille olevansa erittäin vaikean päätöksen edessä. Hänen pitäisi pudottaa yksi naisista ja valita kolme naista farmiviikolle.

– Keskustelu Petran kanssa sekoitti pakkaa. Voi olla, että tästä tuleekin aika vaikea tehtävä. Nyt rupeaa itseä vähän jännittää, Antti-Jussi huokaa.

Antti-Jussi on ylivoimaisesti Ilta-Sanomien lukijoiden suosikkimaajussiksi. Kangasalalta kotoisin oleva mies sai 56 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

Antti-Jussin robottilypsytilalla on 85 lehmää ja kissa. Mies on ollut tilan isäntänä vuodesta 2014 ja hänen vanhempansa ovat yhä tiiviisti mukana tilan töissä. Antti-Jussi harrastaa amerikanrautoja, punttisalilla käymistä ja kaverin pienlentokoneella mukana lentämistä.

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt