Viihde

Mac Miller antoi viimeisen haastattelunsa vain päivä ennen kuolemaansa – näin riipaisevasti vain 26-vuotiaana menehtynyt räppäri puhui voinnistaan

Julkaistu:

Mac Miller viimeinen haastattelu julkaistiin vain päivää ennen miehen kuolemaa. Hän kertoi siinä kärsineensä masennuksesta.
Amerikkalainen räppäri Mac Miller kuoli perjantaina vain 26-vuotiaana.

TMZ:n mukaan 26-vuotiaan räppärin kuolinsyyksi epäillään yliannostusta, mutta hänen kuolinsyytään ei olla vahvistettu. Viranomaiset kertovat Millerin löytyneen kotoaan Los Angelesista perjantaina.

Millerin, oikealta nimeltään Malcolm James McCormickin, on kerrottu kärsineen päihdeongelmista erottuaan laulajatähti Ariana Grandesta aiemmin keväällä. Granden mukaan myös kaksi vuotta kestäneen suhteen päättymisen taustalla olivat Millerin päihdeongelmat.


Pian eron jälkeen toukokuussa Miller jäi kiinni rattijuopumuksesta ja pidätettiin törmättyään autolla tolppaan ja paettuaan paikalta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Pidä huolta itsestäsi, Grande twiittasi tuolloin.

Vain päivää ennen Millerin kuolemaa Vulture julkaisi artistista laajan haastattelun, jossa tämä puhui avoimesti julkisuuden tuomasta paineesta. Hän kertoi myös taistelevansa masennuksen kanssa.

– En haluaisi olla vain onnellinen, mutten halua olla pelkästään surullinen. En halua olla masentunut. Haluan sekä hyviä että huonoja päiviä, Miller kertoi haastattelussa.

– En voi kuvitella herääväni ja ajattelevani, että minusta ei tunnu paskalta, hän jatkoi.


Miller puhui myös julkisuuden paineista – samoista aiheista, joista myös 28-vuotiaana kuollut DJ Avicii, oikealta nimeltään Tim Bergling.

– Minulle on asetettu paineita. Olen asettanut itselleni paineita siitä, että minun pitää ylläpitää omia standardejani tai mitä minulta odotetaan.

– Se on työtäni. Tähän olen suostunut. Oman todellisuuteni täytyy olla eteenpäin vievä voima. Toivonko, ettei joka ikinen asia, jonka tein 19-vuotiaana olisi puheenaihe? Tietty.


Hän puhui haastattelussa myös rap-artistin imagostaan.

– Tuntuu uuvuttavalta taistella aina jotakin vastaan... Taistella aina sitä vastaan, millaisen kuvan annat itsestäsi.

– Kukaan ei tule koskaan tuntemaan minua. Tiedättekö, mitä tarkoitan? Se on ok.
Miller kertoi puhuvansa usein musiikkinsa kautta ja kehottaen ystäviäänkin vain kuuntelemaan kappaleitaan. Viimeisimmissä Instagram-tarinoissaan Miller julkaisi kuvan levysoittimesta, jossa soi hetken aikaa hänen uusi kappaleensa So It Goes.

– Kaikki haluavat kurottaa taskuihisi. Sanon heille, punainen valo, lopettakaa. P***a, se antaa minulle pahemman päänsäryn kuin alkoholistit, Miller räppää kertosäkeessä vapaasti suomennettuna.

– Yhdeksän elämää, en kuole koskaan, v***ut taivaasta, käytän edelleen aineita, hän riimittelee kappaleessa.

Millerin läpimurto tapahtui vuonna 2011, kun hänen esikoisalbuminsa Blue Slide Park nousi suoraan Billboard-albumilistan ykköseksi. Millerin viides ja tuorein studioalbumi Swimming julkaistiin elokuussa 2018. Hänen oli tarkoitus aloittaa esiintymiskiertue ensi kuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt