Viihde

Juontaja Susanna Laineen huulesta otettiin koepala – suupieleen ilmestyi epäilyttävä näppylä

Julkaistu:

koepala
Susanna Laine kertoi Instagram-tarinoissaan, että hänen huulestaan otettiin koepala.
Juontaja Susanna Laine kertoo Instagram-tarinoissaan, että hänen huulestaan on otettu koepala.

– Multa otettiin koepala huulesta, hän kertoo tarinoihin lisäämässään kuvassa.

Kuvassa vastikään 37-vuotta täyttänyt Laine poseeraa ihonvärinen teipinpala huulessaan.


Laine ei avannut tarkemmin, miksi koepala otettiin. Seuraavassa tarinassaan hän kertoi, ettei itsekään tiedä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Jotkut ovat kyselleet, että mikä huulessa on. Siitä otettiin koepala, jotta voidaan katsoa, onko siinä mitään. Toivotaan, että ei. En usko, mutta aina pitää varmistaa, hän selvittää.

– Mutta kyllä tuollainen säikäyttää kun lääkäri sanoo, että täytyy ottaa koepala. Siinä oli sellainen klumppu, juontaja jatkoi.
Laine kertoi, että hänen ajatuksensa lähtivät koepalan otosta hieman laukalle.

– Sitä tajuaa sen oman kuolevaisuutensa kyllä, menee aika pitkällekin ajatuksissa. Alkaa suunnitella jo omia hautajaisia ja kaikkea mahdollista. Ei se ole naurunasia, se vain tulee, Chess-musikaaliin suunnannut kaunotar pohti.


Susanna Laine on tunnettu alun perin missikisoista: hänet valittiin toiseksi perintöprinsessaksi Miss Suomi -kilpailussa keväällä 2005. Hän oli tuolloin 23-vuotias ja suhtautui jo silloin uraansa kunnianhimoisesti.

– Mietin jälkikäteen, että oliko tämä nyt hyvä juttu vai ei. Kisat kuitenkin auttoivat minua todella paljon uusien juontotöiden saamisessa, Laine pohti IS:n haastattelussa toukokuussa.


Laine ei jäänyt odottamaan, että joku hakisi hänet kotoa ja tarjoaisi töitä, vaan oli alusta asti itse todella aktiivinen. Hän lähetti hakemuksia ja otti yhteyttä potentiaalisiin työnantajiin. Ennen missikisoja hän oli jo juontanut Pulssi-nimistä bileohjelmaa Jaajo Linnonmaan kanssa. Missinkruunun jälkeen hän sai töitä Kiss FM -radiokanavalta.

Nykyään hän juontaa Ylen TV1-kanavalla joka arki-ilta ilmestyvää Puoli seitsemän -ajankohtaisohjelmaa Mikko Kekäläisen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt