Viihde

Pamela Anderson, 51, jätti 19 vuotta nuoremman jalkapallon maailmanmestarin – antoi sormuksen pojalleen

Julkaistu:

MM-futis
1990-luvun povipommi Pamela Anderson on eronnut futistähti Adil Ramista.
Pamela Andersonin kerrotaan muuttaneen pois pariskunnan yhteisestä kodista Ranskan Rivieralta. Rami ja Anderson ehtivät olla yhdessä reilun vuoden. He tapasivat Monacon F1-kisan yhteydessä.

Keskuspuolustaja Adil Rami, 32, oli mukana Ranskan maajoukkueessa, joka voitti tänä kesänä maailmanmestaruuden Venäjällä. Hän ei päässyt kentälle yhdessäkään ottelussa, mutta oli muuten tärkeässä roolissa joukkueessa. Ranskan pelaajat hieroivat Ramin viiksiä saadakseen hyvää onnea ennen otteluita.

Erosta uutisoineen Page Six -sivuston mukaan Anderson jätti Ramin, jotta pelaaja voisi viettää enemmän aikaa kaksivuotiaiden kaksoispoikiensa kanssa. Anderson katsoi, että hänen läsnäolonsa haittasi Ramin suhdetta lapsiinsa ja heidän äitiinsä.


Viihdesivusto TMZ kertoi, että Rami oli antanut Andersonille Cartierin sormuksen ja pyytänyt tätä vaimokseen. Anderson oli muutaman päivän asiaa harkittuaan sanonut ei ja antanut sormuksen pojalleen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Anderson muutti Pariisiin, jossa hän osallistuu Ranskan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Hänen kerrotaan myös harkitsevan suhteen aloittamista venäläisen miljardöörin Jevgeni Lebedevin kanssa.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt