Jukka Hildén ja Chachi-kihlattu hassuttelivat Löylyssä – pukivat ylleen identtiset suomalaisluomukset: ”Suomi on uskomaton!”

Julkaistu:

Chachi Gonzales ylistää Suomen-matkaansa.
Jukka Hildénin tuore kihlattu, yhdysvaltalainen sometähti ja tanssija Chachi Gonzales vietti Suomessa reilun viikon. Kuun vaihteessa Helsinkiin lennähtänyt Gonzales, 22, ehti visiitillään vierailla muun muassa Ähtärissä.
Nyt kaunotar ylistää päättynyttä Suomen-lomaansa Instagramissa. Gonzales julkaisi suloisen otoksen Hildénin kanssa Löylyn portailta. Kuvassa tähti on kietonut jalkansa miehensä ympärille ja hymyilee kameralle onnellisena.
– Anteeksi, että olin poissa hetkisen. SUOMI ON USKOMATON! Olen niin onnellinen, että pääsin vierailemaan siellä rakkaani kanssa, enkä malta odottaa, että pääsen takaisin, tähti hehkuttaa.


Myös Hildén julkaisi samaisesta tilanteesta hassuttelevan otoksen Instagramissaan.
– Kiitos Suomi, että olit niin kaunis ja että sain esitellä Chachin sinulle viime viikolla, Hildén kirjoittaa kuvatekstissään.

Kansanedustaja Antero Vartian ja näyttelijä Jasper Pääkkösen perustama saunakompleksi Löyly on ollut myös muiden maailmantähtien suosiossa. Muutama viikko sitten löylyssä vieraili amerikkalaismiljardööri Mark Cuban.

Lue lisää: Leijonan luola -miljardööri hullaantui Helsingistä – kävi Löylyssä ja fanittamassa HJK:ta

Kuvan perusteella Gonzales on myös ihastunut suomalaiseen muotiin: hänellä on jalassaan hohtavan valkoiset suomalaissuunnittelija Minna Parikan pupukengät. Hildén on valinnut jalkaansa kengistä mustat versiot.
Duudsoneista tuttu Hildén ja Gonzales ilmoittivat kihlauksestaan elokuun puolivälissä. Rakastunut pari julkaisi onnellisia kuvia Instagramissa ja kertoi odottavansa innolla yhteistä tulevaisuuttaan.
– Olemme kihloissa! Rakastan häntä ja sitä, kuinka aito, hyväsydäminen, rakastava ja villi hän on. Hän tekee minut todella todella onnelliseksi ja haluan viettää hänen kanssaan koko loppuelämäni, Hildén kertoi tuolloin.
Hiljattain Gonzales esitteli omalla Instagram-tilillään kättään koristavan, suomenkielisen tatuoinnin. Sometähden ranteessa lukee kaunokirjoituksella ”Rakkaus”. Gonzales on esitellyt Instagramissa myös näyttävää kihlasormustaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt