Miss Tampere Sheila Da Costa liikuttui voitostaan: ”Tulen olemaan energinen ja valovoimainen!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Miss Tampere Sheila Da Costa liikuttui voitostaan: ”Tulen olemaan energinen ja valovoimainen!”

Tamperelainen 23-vuotias Sheila Da Costa on vuoden 2018 Miss Tampere. Mansen kaunein lupasi heti voittonsa jälkeen energisyyttä.

8.9.2018 0:22

Tuore Miss Tampere 2018 Sheila Da Costa vakuutti tuomarit energisyydellään ja hyvällä asenteellaan. Myös ehdokkaat itse valitsivat Da Costan suosikikseen.

  • Artikkelin videolta kuulet Sheila Da Costan kommentit heti kruunaamisen jälkeen.

Sokos Hotel Ilveksessä Tampereella käydyn kilpailun aikana kävi nopeasti selväksi, että Da Costalta ei puuttunut ainakaan tukea. Kannustusjoukot pitivät huolen, että Da Costan ollessa lavalla jokainen tiesi, kuka on kyseessä.

Tuore Miss Tampere 2018 kertoi kilpailun alussa, että Miss Tampere -kilpailuihin osallistuminen itsessään on ollut pitkäaikainen unelma. Tuon unelman toteutuminen jatkuu seuraavan vuoden ajan.

Voittonsa julistamisen jälkeen Sheila Da Costa haki hetken sanojaan ja kertoi sitten, millainen Mansen oma ykkösmissi hän aikoo tulevan vuoden aikana olla. Kyyneleiltä ei vältytty.

– Tämä on ihan uskomatonta! En saa sanoja suusta. Olen niin onnellinen. Olen superkiitollinen, että täällä on ollut paljon porukkaa kannustamassa ja olen saanut paljon tukea. Tulen olemaan energinen ja valovoimainen. Toivon, että saan paljon aikaan tittelilläni, Da Costa totesi Ilta-Sanomille.

Sheila Da Costa on Miss Tampere 2018.

Palkinnoksi Miss Tampere 2018 saa kuvausmatkan Ranskaan, mallisopimuksen ja koulutuspaketin. Myös ensimmäinen perintöprinsessa Vilhelmiina Riuttala ja toinen perintöprinsessa Emilia Lumio saavat mallisopimukset ja koulutuspaketit.

Yleisö valitsi suosikikseen Laura Siemekin. Hän oli myös IS:n lukijoiden suosikki.

Tuomaristo kertoi ennen päätöksensä julistamista, että Miss Tampereen valinnassa painoi muun muassa monipuolisuus, esiintymiskyky ja sanavalmius.

Da Costaa oli palkitsemassa missiperinteiden mukaisesti viime vuoden voittaja Marietta Veijalainen.

Mansen kauneimman tittelistä kisasivat Sheila Da Costa, Sofia Niemi, Diana Makasyuk, Karoliina Virtanen, Henna Andrejeff, Laura Siemek, Vilhelmiina Riuttala, Venla Lemmetti, Emilia Lumio ja Roosa Kotkaslahti.

Kuvassa Miss Tampere 2018 -finalistit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?