Viihde

Pirkko Mannolan elämästä kirja – lupaa lukijoille aiemmin julkaisemattomia tarinoita: ”Paljon asioita, joista ihmiset eivät ole kuulleet”

Julkaistu:

Pirkko Mannola muistelee elämäkerrassaan muun muassa aikaansa Saksassa.
Legendaarinen näyttelijä, laulaja Pirkko Mannola on puhunut elämänsä nyt kirjan kansien väliin. Upea nainen kertoi, että hänestä julkaistaan Markku Veijalaisen kirjoittama elämäkerta Helsingin Kirjamessujen aikaan.

– Olemme matkustaneen Göranin (Stubb) kanssa kesällä ja yksi mielenkiintoinen paikka oli Berliini. Mukana oli myös Markku Veijalainen, Pirkko Mannola kertoi.


Mannola paljasti, että Berliinissä he kulkivat niissä paikoissa, joissa Pirkko nuorena naisena liikkui. Hän sanoi, ettei hänen Saksan ajastaan ole niin paljon puhuttu, eikä siitä ole kirjoitettu. Nyt tuo aika saa isohkon osan hänen tulevassa kirjassaan.

– Kirjaan tulee paljon asioita, joista ihmiset eivät ole koskaan aiemmin kuulleet tai lukeneet, Pirkko lupasi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kirja tulee oivalliseen aikaan, sillä Pirkko Mannola valittiin Miss Suomeksi 1958 ja upea lady itse täyttää joulukuussa 80 vuotta. Pirkko Mannola oli myös hyvin menestynyt näyttelijä kotimaassa niin filmeissä kuin teattereiden lavoilla. Saksassa hänen Mama will dich sehn –levyään myytiin peräti 50.000 kappaletta ja hän teki jopa kiertueen Nana Moskourin kanssa 1962.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt