Huutokauppakeisari Aki Palsanmäkeä vastaan ei nosteta syytteitä pahoinpitelystä - Viihde - Ilta-Sanomat

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäkeä vastaan ei nosteta syytteitä pahoinpitelystä

Rikosepäily koski Espanjan Fuengirolassa tapahtunutta välikohtausta. Syyttäjä päätti kuitenkin jättää syytteet nostamatta Aki Palsanmäkeä vastaan.

7.9.2018 17:02

Suomen Huutokauppakeisari -ohjelmasta tuttua Aki Palsanmäkeä vastaan ei nosteta syytteitä koskien baarin ulkopuolella tapahtunutta välienselvittelyä. Palsanmäkeä epäiltiin pahoinpitelystä Espanjan Fuengirolassa tapahtuneen riidan yhteydessä.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun kaksi suomalaismiestä otti yhteen suomalaisten suosimassa lomakohteessa sijaitsevan baarin edessä 1.4.2017. Pahoinpitelyepäilyn mukaan Palsanmäki olisi lyönyt toista tappelijaa.

Palsanmäki kiisti esitutkinnassa syyllisyytensä. Hän kertoi puuttuneensa tilanteeseen siirtämällä toisen riitapukarin kädellään tämän päälaesta kiinni pitäen kauemmaksi riidan toisesta osapuolesta.

Palsanmäki kertoi Ilta-Sanomille toukokuussa kyseessä olleen baarin ulkopuolella tapahtunut tappelu. Miehen mukaan suomalaismies haastoi riitaa hänen seurueensa kanssa, jolloin Palsanmäki seurueineen ajautui nujakkaan.

– Otin miestä päästä kiinni, puristin ja työnsin hänet pois tilanteesta. Sanoin, että nyt loppui tämä riitely ja tappelu, että nyt menette molemmat omiin suuntiin siitä. Paikan omistaja puuttui tilanteeseen ja heitti rähinäukon pihalle, Palsanmäki sanoi tuolloin.

Silminnäkijöiden kertomusten osalta merkityksellisemmäksi nousi syyttäjän mukaan ravintolan omistajan kertomus, jonka mukaan kukaan ei lyönyt toista riitapukareista eikä hän kuullut lyömiseen kehottavia huutojakaan.

Syyttäjän mukaan asiassa ei siis ilmennyt riittävää näyttöä Palsanmäen syyllisyyden tueksi, minkä takia syytettä ei häntä vastaan nosteta.

Riitapukareista toisen kohdalla syyttäjä teki myös päätöksen jättää syytteet nostamatta, koska riittävää näyttöä syytteen nostamiseksi ei ollut. Sen sijaan asiassa nostettiin syyte nujakan kolmatta osapuolta vastaan pahoinpitelystä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?