”Luulin, että Suomessa olisi kylmä” – Valioliigatähden huomiota herättävä uusi tyttöystävä julkaisi pysäyttäviä kuvia Lapista - Viihde - Ilta-Sanomat

”Luulin, että Suomessa olisi kylmä” – Valioliigatähden huomiota herättävä uusi tyttöystävä julkaisi pysäyttäviä kuvia Lapista

Javier Hernandezin mielitietty poseerasi upeassa kuvassa Suomen Lapissa vain pari päivää sitten.

Instagram-kaunotar poseerasi Lapissa.­

7.9.2018 8:51

Meksikolainen futistähti Javier Hernandez on toipunut kesän aikana jalkapallon maailmanmestaruuskisoista uuden tyttöystävänsä kanssa eri puolilla maapalloa lomaillen. Useat viihdelehdet ovat uutisoineet, että West Hamissa pelaava Hernandez viihtyy nykyään Instagram-kaunotar Sarah Kohanin kanssa.

Kohanilla on suositussa kuvapalvelussa yli 1,1 miljoonaa seuraajaa. Hän julkaisee kuvia nimimerkillä Moonstrucktraveller. Tililtä löytyvät kuvat ovat toinen toistaan upeampia matkailukuvia.

Kaksi päivää sitten tilille ilmestyi kuvia tutusta kohteesta, nimittäin Suomen Lapista. Otoksessa Kohan poseeraa revontulien loisteessa järvimaisemassa Rovaniemellä.

– Yksi unelmistani kävi toteen eilen, kun pääsin todistamaan revontulia Suomessa. Mitkään sanat eivät voi kuvailla, miltä tuntuu nähdä tämä omin silmin, Kohan kirjoittaa.

Kaunottaren seuraajat ovat kommentoineet kuvaa ällistyneenä. Eräs ihmettelee sitä, että Kohan poseeraa kuvassa pelkässä uimapuvussa.

– Luulin, että Suomessa olisi kylmä, seuraaja kirjoittaa.

Somesta ei selviä, onko Kohanin kuuluisa poikaystävä ollut tämän mukana Suomessa vai ei. Hernandez on julkaissut viimeisimmän lomakuvansa Mykonokselta Kreikasta. Siellä he ovat olleet yhdessä.

IS on kertonut monesti siitä, miten Suomen Lappi on useiden kansainvälisten tähtien unelmalomakohde. Lapissa on vieraillut viimeisen vuoden aikana muun muassa tunnettuja näyttelijöitä, kirjailijoita, malleja ja urheilumaailman megatähtiä.

Viime vuodenvaihteessa Suomessa vieraili argentiinalainen futistähti Lionel Messi. Hyökkääjä poseerasi Kuusamon joulumaassa yhdessä perheensä kanssa. Kuva levisi nopeasti somessa kulovalkean lailla.

IS haastatteli Messin vierailun jälkeen lappilaisen Luxury Action -yrityksen perustajaa ja toimitusjohtajaa Janne Honkasta. Hän aloitti Lapin matkailuyrittämisen jo 90-luvulla. Luxury Action perustettiin vuonna 2009. Lukuisat maailmantähdet ovat vierailleet Lapissa juuri tämän yrityksen kautta.

– Niin kutsuttuja silmäätekeviä on täällä koko ajan, laskettelukeskuksissa ja muualla. Osa käyttää meidän palveluita, osa käyttää joitakin muita palveluita. On tietysti hienoa, että sellaiset ihmiset saavat jatkossakin käydä täällä rauhassa, Honkanen sanoi.

Honkasen mukaan supertähdet hakevat Lapista ennen kaikkea rauhaa ja luonnonläheisyyttä.

– Ne ihmiset, jotka haluavat kokea jetset-elämää, matkustavat kyllä noissa metropoleissa ja muualla.

Lue artikkeli kokonaan täältä: Megajulkkikset lumoutuivat Lapista – luksusmatkoja järjestävä Janne paljastaa: ”Silmäätekeviä on täällä koko ajan”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?