Samuli Edelmannin ex-vaimo kertoo Me Naisissa siitä, miten koko elämä meni uusiksi – joutuu muuttamaan uuteen kotiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Samuli Edelmannin ex-vaimo kertoo Me Naisissa siitä, miten koko elämä meni uusiksi – joutuu muuttamaan uuteen kotiin

Samuli Edelmannin entinen puoliso sanoo Me Naisissa, että ei halua vielä hypätä uuteen suhteeseen pitkän liiton jälkeen.

Samuli Edelmannin entinen vaimo kertoo ajatuksiaan uudesta elämäntilanteestaan Me Naisissa. Edelmannilla on romanssi laulaja Paula Vesalan kanssa.­

6.9.2018 7:57

Laulaja Samuli Edelmann, 50, ja tämän entinen puoliso Laura Tuomarila, 47, jättivät toukokuussa yhdessä erohakemuksen Espoon käräjäoikeuteen. Ero herätti paljon huomiota, sillä pari ehti olla naimisissa yli 19 vuotta.

Pian eron jälkeen Seiska-lehti uutisoi, että Edelmannilla on romanssi laulaja Paula Vesalan kanssa. Sen jälkeen lukija kertoi IS:lle, miten Vesala ja Edelmann olivat kuherrelleet juhannuksena Valamon luostarissa ihastuneen oloisina.

Tuomarila kertoo nyt Me Naisissa avoimesti siitä, miten hänen elämänsä on muuttunut täysin viimeisen parin vuoden aikana.

Kolme vuotta sitten hän ja hänen ex-miehensä pakkasivat nelihenkisen perheen tavarat kasaan ja he muuttivat takaisin Suomeen yhdeksän ulkomailla asutun vuoden jälkeen. Sitten tuli ero, eikä se ollut Tuomarilalle helppo.

– Jos ihminen ei käy läpi vaikeita tunteita, surua ja vihaakin, on vanhasta irti päästäminen ja eteenpäin meno mahdotonta, Tuomarila sanoo Me Naisissa.

Laura Tuomarila ja Samuli Edelmann poseerasivat yhdessä Tappajan näköinen mies -ensi-illassa helmikuussa 2016.­

Hän kertoo myös, että joutuu muuttamaan uuteen kotiin ex-pariskunnan vanhasta Espoon-kodista, sillä alun perin neljälle hengelle tarkoitettu koti on nyt liian iso.

Tuomarila sanoo, että hän ei halua vielä löytää uutta kumppania itselleen.

– Tuntuisi ihan hullulta heti hypätä uuteen suhteeseen. Oikeastaan nyt on ihanaa olla yksin. En ole enää tilivelvollinen kenellekään. Kun takana on pitkä liitto, minun pitää miettiä, kuka olen, mitä oikeasti haluan ja mikä minusta tulee isona, hän sanoo myös.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?