Tiesitkö? Samu Haberin tuleva vaimo on kuuluisan elokuvantekijän tytär – tältä näyttää rokkarin 26-vuotias Etel-rakas - Viihde - Ilta-Sanomat

Tiesitkö? Samu Haberin tuleva vaimo on kuuluisan elokuvantekijän tytär – tältä näyttää rokkarin 26-vuotias Etel-rakas

Suosittu Sunrise Avenuen nokkamies Samu Haber ja hänen kihlattunsa Etel Röhr ovat jo hankkineet vihkisormukset.

IS:n tietojen mukaan Samu Haber suunnittelee häitä.­

6.9.2018 7:39

Ilta-Sanomat uutisoi reilu viikko sitten, että suositun Sunrise Avenue -yhtyeen laulaja Samu Haber on kihloissa. Nyt IS:n tietojen mukaan Haber ja hänen kihlatunsa, tanssija Etel Röhr suunnittelevat häitään.

Morsian on elokuva-alalta tutun ja palkitun tuottaja-ohjaajan Marko Röhrin tytär. IS tavoitti isä-Röhrin, joka naurahti, ettei hänelle ole kerrottu häistä.

– Ei minulta tarvitse aikuisten ihmisten lupaa kysyä, onnellinen isä totesi hääasioista.

Sunrise Avenue -tähti Samu Haberin tuleva vaimo Etel Röhr saapui vuoden 2015 Jussi-gaalaan isänsä, tuottaja-ohjaaja Marko Röhrin kanssa.­

Röhr kertoi iloitsevansa nyt siitä, että hänestä tuli äskettäin isoisä.

Samu Haber ei ole koskaan puhunut julkisuudessa yksityiselämästään, mutta kihloista onniteltaessa hän kiitti ystävällisesti.

– Kiitos, Haber sanoi, kun Ilta-Sanomat onnitteli suosittua artistia runsas viikko sitten.

IS:n tietojen mukaan vihkisormuksetkin on jo hankittu.

Haber esiintyy yhtyeineen myöhemmin syksyllä muun muassa Baselissa ja Moskovassa sekä Pietarissa. Keikkakalenterissa on kuitenkin sen verran vapaata, että häät kyllä mahtuvat kalenteriin.

Helsingissä asuva 42-vuotias Haber tuli Saksassa kuuluisaksi, sillä hän toimi yhtenä tähtivalmentajana ja tuomarina The Voice of Germany -ohjelmassa. Viime vuonna Haber oli mukana Nelosen Vain elämää -ohjelmassa.

Samun ja nyt muun muassa Wienin oopperan Carmen-oopperassa tanssineen Etel Röhrin romanssista kerrottiin ensimmäisen kerran runsas vuosi sitten. Pari ei ole esiintynyt julkisuudessa yhdessä ja he ovat pitäneet matalaa profiilia suhteessaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?