Viihde

Ruotsalainen Natasha, 24, haluaa maailman suurimman takapuolen – syö 15 purkkia Nutellaa kuukaudessa: tavoitteena kolmimetrinen lantionympärys

Julkaistu: , Päivitetty:

Natasha Crown aikoo kasvattaa 200-senttistä lantionympärystään vielä kolmanneksella.
Ruotsalainen Natasha Crown on päättänyt hankkia maailman suurimman takapuolen keinolla millä hyvänsä. Hänen lantionsa ympärysmitta on jo yli 200 senttiä.

Maailman suurin takapuoli ei tule ilmaiseksi: 24-vuotias Natasha tekee sen eteen paljon työtä. Uutistoimisto Catersin mukaan Natasha syö täällä hetkellä yli 6 000 kalorin edestä ruokaa, jotta hän lihoisi. Ylimääräinen rasva imetään naisen vartalosta ja injektoidaan hänen takapuoleensa.

Operaatiota kutsutaan brasilialaiseksi pyllynkohotukseksi. Natashalle niitä on tehty jo kolme.


Natasha kertoo, että syö jopa 15 purkkia pähkinäsuklaalevite Nutellaa kuukaudessa. Nutellan lisäksi nainen selvittää ahmivansa paljon hiilihydraatteja: muun muassa pizzaa ja pastaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olen nostanut painoani paljon saadakseni maailman isoimman takapuolen.

Natasha kertoo, että hänellä on jo nyt vaikeuksia löytää vaatteita, joihin hänen valtava takamuksensa mahtuisi. Tilanne ei kuitenkaan estä häntä tavoittelemasta yhä suurempaa lantionympärystä.

– Sain inspiraation maailman isoimmasta takapuolesta, kun kävin kolmannessa brasilialaisessa pyllynkohotuksessa.


– Tajusin, että voin saavuttaa tämän tavoitteen. Aloin kasvaa ja kasvaa ja kasvaa... nainen kertoo Catersin videolla.

Natasha tavoittelee 280-senttistä lantionympärystä. Se tarkoittaisi, että hänen takapuolensa suurenisi vielä lähes kolmanneksen.


Pyllynkohotusten lisäksi Natashalle on tehty rintojensuurennusleikkaus. Hänen huuliinsa, poskiinsa ja leukaansa on myös injektoitu täyteaineita.

– Muodonmuutokseni tuli shokkina kaikille. Se on valtava muutos ja olen lihonut paljon. 80 prosenttia ystävistäni tukevat minua. 20 prosenttia ystävistäni ajattelevat, että kuolen, Natasha kertoo.

– Perheeni ei tue minua lainkaan. He ajattelevat, että olen liian iso.

  • Voit katsoa koko videon Natashasta alla.


IS kertoi viime syksynä siitä, miten Göteborgista Ruotsista kotoisin oleva Natasha ottaa osaa Plastic & Proud -tv-sarjaan. Natasha kertoi ohjelmassa, että hänen lapsuutensa oli hyvin tavallinen, mutta murrosiässä jokin muuttui.

– Olin 16-vuotias, kun rupesin vähitellen näyttämään naiselta. Rakastin sitä. Minulle kasvoi rinnat, minulla oli kapea vyötärö ja takapuoli, Natasha sanoi.

Hän otti 20-vuotiaana ensimmäisen kauneusleikkauksensa. Tänä päivänä 25-vuotiaalle naiselle on tehty jo useampia leikkauksia: Hänen huuliaan on täytetty, rintojaan suurennettu ja takapuolta kohotettu.

– Voisi kai sanoa, että tämä on minulle pakkomielle. Kehonkuvani saattaa olla vääristynyt, hän myönsi ohjelmassa.

Takapuolioperaatiot voivat olla äärimmäisen vaarallisia

IS kertoi aiemmin, miten varsinkin maailmalla suositussa brazilian butt lift -operaatiossa on todella korkeat riskit. Plastiikkakirurgi Hilkka Peltoniemi kertoi haastattelussa, että tyypillisesti rasva imetään vyötäröltä, selästä, vatsanpeitteistä ja reisistä.

Rasvaa siirretään tyypillisesti noin 300–500 grammaa per pakara. Rasva imetään kirurgin ja potilaan yhdessä valitsemilta alueilta ja ruiskutetaan pakaroiden ihonalaiseen rasvakerrokseen sekä korkeintaan lihaksen pintaan hitaasti. Sitä siirretään vain hyvin pieniä määriä kerrallaan.

Lue lisää: Mikä on brasilialainen pyllynkohotus? Hittioperaatiossa hurjat riskit

Yleensä rasvansiirto on monia muita menetelmiä helpompi, riskittömämpi ja vähemmän arpia jättävä tapa tehdä plastiikkakirurgisia operaatioita. BBL:n kohdalla näin ei kuitenkaan ole. Toimenpide on aiheuttanut lukuisia kuolemantapauksia.

– Pahimmissa paikoissa kuolleisuus on ollut viisi prosenttia, eli joka 20. nainen on kuollut operaatioon. Eihän tuollaiseen kosmeettiseen toimenpiteeseen pitäisi kenenkään kuolla, Peltoniemi sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt