JVG teki historiaa: Tarkenee-hitti soi legendaarisessa NHL-pelissä ympäri maailmaa – katso mihin seuraan räppärit pääsivät - Viihde - Ilta-Sanomat

JVG teki historiaa: Tarkenee-hitti soi legendaarisessa NHL-pelissä ympäri maailmaa – katso mihin seuraan räppärit pääsivät

JVG:n Tarkenee-hitti on ensimmäinen suomenkielinen kappale, joka on päässyt mukaan legendaariseen NHL-peliin.

JVG ja heidän Tarkenee-hittinsä saivat melkoisen kunnian.­

4.9.2018 19:46

Suomalainen rapkaksikko Jare Brand ja Ville Galle eli JVG on tehnyt historiaa Suomen musiikkitaivaalla.

Duon hittibiisi Tarkenee on varmasti lähes jokaiselle suomalaiselle tuttu, mutta nyt siitä tulee tuttu myös monille EZ Sportsin NHL 19 -pelin pelaajille Suomen rajojen ulkopuolella. Kappale on nimittäin valitti pelin maailmanlaajuiselle soundtrackille.

Tarkenee-kappale soi pelin päävalikossa pohjoismaisissa PlayStation 4 ja XBOX One -konsoleissa, mutta lokakuusta alkaen sen voi valita kaikkialta maailmasta omaksi maalilaulukseen ja ulkopelimoodiin musiikikseen.

Historiallisen tilanteesta tekee se, että Tarkenee on ensimmäinen suomenkielinen kappale, joka on päätynyt mukaan legendaariseen pelisarjaan.

JVG tekee historiaa.­

Sekä Jarelle että Ville Gallelle on iso juttu, että he pääsivät mukaan supersuosittuun peliin. Molemmat räppärit ovat tosi kovia lätkäfaneja ja ”änärikin” on tullut kaksikolle harvinaisen tutuksi vuosien varrella.

– Ollaan Jaren kanssa molemmat pelattu änäriä vuodesta ‘93 ja merkkaa todella paljon olla mukana soundtrackilla. Nykynuorison kielellä tää juttu on mulle ns. “Life Goals!”, Ville Galle kertoo tiedotteessa.

– EA SPORTSin soundtrackeilta on vuosien varrella jäänyt mieleen useita kovia biisejä. Meille on luonnollisesti suuri kunnia olla osa NHL 19 -peliä ja on hienoa, että Tarkenee jää tälläkin tavalla historiaan! Jare Brand lisää.

Jare ja Ville Galle tunnetaan intohimoisina lätkämiehinä.­

Vaikka suomenkielinen musiikki pääseekin vasta nyt ensimmäistä kertaa parrasvaloihin virtuaalisessa NHL:ssä, niin tosielämän kaukaloissa sitä on kuultu ennenkin – samoin kuin Tarkenee-kappalettakin. Biisi teki ensiesiintymisensä NHL-kaukaloissa osana Minnesota Wildin pelitapahtumia. Kappale on myös soinut Vancouver Canucksin kotihallissa maalilauluna Markus Granlundin sytyttäessä punalampun.

– Mikael ja Markus Granlund ovat jo vieneet JVG:n musiikin oikeisiin NHL-halleihin, ja on hienoa, että Tarkenee soi tänä syksynä myös virtuaalisissa kaukaloissa, EA SPORTS Regional Marketing Manager Jason Nikkinen sanoo.

– Suomesta löytyy poikkeuksellisen taitavia EA SPORTS NHL -pelaajia ja intohimoisia lätkäfaneja. Aito rakkaus lajiin loistaa myös JVG:n musiikista, joten on mahtavaa saada heidät mukaan NHL 19 -pelin soundtrackille, NHL Creative Director Will Ho puolestaan tunnelmoi.

JVG pokkasi helmikuussa järjestetyssä Emma-gaalassa vuoden hiphop-palkinnon.­

Nämä kaikki kappaleet kuullaan 14. syyskuuta julkaistavan NHL 19 -pelin virallisella soundtrackilla:

Arkells – People’s Champ

Bishop Briggs – White Flag

Don Diablo – Head Up feat. James Newman

Grandson – Blood//Water

Greta Van Fleet – When The Curtain Falls

Imagine Dragons – Natural

JVG – Tarkenee

King Tuff – Psycho Star

Moon Taxi – Good As Gold

Ohana Bam – All Roads Lead Home

Panic! At The Disco – High Hopes

Parade Of Lights – I Want It All

Parquet Courts – Almost Had To Start A Fight/In And Out Of Patience

Robert DeLong – Favorite Color Is Blue feat. K.Flay

SUR – Make It To Morning

The Blancos – Know My Name

The Cool Quest – Goodlife

The Struts – Bulletproof Baby

Tom Morello feat. Gary Clark Jr. and Nico Stadi – Where It’s At Ain’t What It Is

twenty one pilots – Jumpsuit

Wallows – Pulling Leaves Off Trees

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?