Ruuturaadilta suorat sanat: Tämä Ensitreffit alttarilla -pariskunta pysyy yhdessä – mutta toisesta kaksikosta ei voi sanoa samaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Ruuturaadilta suorat sanat: Tämä Ensitreffit alttarilla -pariskunta pysyy yhdessä – mutta toisesta kaksikosta ei voi sanoa samaa

Julkaistu: 4.9.2018 21:53

IS:n Ruuturaati analysoi Ensitreffit alttarilla -sarjan viidennen kauden pariskunnat tuoreeltaan.

Suosittu Ensitreffit alttarilla -sarja pyörähti tiistai-iltana käyntiin AVA-kanavalla. Kohutun ohjelman viides kausi herätti välittömästi paljon keskustelua sarjan fanien keskuudessa.

Kyseessä on alun perin tanskalainen ohjelmaformaatti, jossa toisilleen entuudestaan tuntemattomat sinkut tapaavat toinen toisensa ensimmäistä kertaa alttarilla. Sen jälkeen ohjelmassa seurataan tuoreen avioparin uutta arkea päivä päivältä.

Tällä kaudella katsojat tutustuvat Eetun ja Rosan, Miinan ja Heikin sekä Vesan ja Sinin yhteiseloon.

IS arvioi ohjelmassa esitellyt uudet parit Ruuturaadissa. Katso tuorein Ruuturaati yllä olevalta videolta.

Kommentoi jutun alla, mitä mieltä itse olit jaksosta!

Ruuturaadissa IS:n toimittajat Katri Utula ja Nita Makkonen arvioivat läpi kaikista kolmesta pariskunnasta kotisohvalle välittyneen ensitunnelman.

– Eetu on tosi symppis! Se kirjoitti ihanan kirjeen Rosalle, Utula arvioi.

– Miehet monesti ajattelevat, että he eivät uskalla näyttää tällaista puolta itsestään. Se on juuri tämän ohjelman ihanuus, että jos tähän lähtee, niin sitten lähdetään täysillä. Rakastan tätä pariskuntaa jo etukäteen valtavasti, hän jatkaa.

Makkonen puolestaan arvelee, että Eetu ja Rosa vaikuttavat etukäteen hyvältä parilta, koska ovat molemmat vetävän näköisiä, mukavia ja urheilullisia, mutta voivat tuottaa katsojille pettymyksen.

– Aiemminkin on nähty, että kaikki vaikuttaa natsaavan, mutta sitten homma ei vain toimi. Veikkaan, että tämä pariskunta voi olla se yllätyspettymys.

Vesan ja Sinin liitto vaikuttaa tämän kauden varmimmalta.

Sini on tunteellinen ja itkuherkkä, kun taas Vesa on jalat maassa -ihminen ja järkevä.

Entäs ketkä pareista pysyvät yhdessä kauden jälkeen? Ensitreffit alttarilla huipentuu aina siihen, että kauden lopuksi pariskunnat kertovat katsojille, aikovatko he jatkaa pariskuntana vai eivät.

Ruuturaati arvelee, että tämän kauden paras pari voisi olla Sini ja Vesa. Heillä on yhteiset kiinnostuksen kohteet, mutta hieman erilaisen oloiset luonteet.

– Minusta Sini on tosi herttainen. Vähän sinisilmäinen, mutta hyvällä tavalla. Vesa osaa selvästi nauraa itselleen, Utula sanoo.

– Tony Dunderfelt sanoi aiemmin haastattelussa, että (parisuhteessa) temperamentit voivat olla hyvin erilaisia. Toinen voi olla herkempi ja ujompi, ja toinen temperamenttisempi. Arvojen olisi kuitenkin hyvä olla samanlaiset, ja se heillä pätee, Makkonen sanoo.

Lue lisää: Kommentti: Ensitreffit alttarilla -sarjan uudet avioparit paljastettiin vihdoin – yksi asia heissä pistää heti silmään

Samaa ei voi sanoa maisteriopiskelija Miinasta ja tätä kuusi vuotta vanhemmasta tutkija Heikistä. Tässä suhteessa molemmat vaikuttavat itsenäisiltä ja vahvoilta persoonilta.

Ruuturaadin mukaan tämän suhteen ongelmaksi voi muotoutua se, että Heikki on elänyt jo varsin pitkään omillaan. Mies kertoi jo etukäteen, että haluaisi päästä välillä vetäytymään omaan luolaansa, eikä usko, että omaa yksiötä voisi esitellä kumppanille ainakaan kolmeen vuoteen. Heikki siis tuskin luopuu omasta elämäntyylistään heppoisin perustein.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?