Playboy-kaunotar Shauna, 22, puhui suunsa puhtaaksi siitä, mitä hänestä ja Ben Affleckista on sanottu – impulsiivinen kirjoitus leviää vauhdilla netissä

Julkaistu:

somelynkkaus
Shauna Sexton joutui ryöpytyksen kohteeksi sen jälkeen, kun Hollywood-tähti Ben Affleck päätyi jälleen vieroitukseen.
Hollywood-komistus Ben Affleck on ollut viime viikkoina runsaasti julkisuudessa viikon kestäneen bileputkensa ja vieroitukseen joutumisensa vuoksi. Lehtien mukaan Affleckin 46-vuotissyntymäpäivä venähti päivien mittaiseksi juopotteluputkeksi, joka keskeytyi vasta sitten, kun hänen ex-vaimonsa Jennifer Garner saapui miehen asunnolle ja vei tämän hoitoon.

Kun Affleckin viimeisimmästä bileputkesta uutisoitiin, hänen kerrottiin viettävän nykyään aikaa Playboy-mallinakin tunnetun Shauna Sextonin kanssa. Lähipiiristä on kuiskutettu, että näyttelijä ei ole halukas sitoutumaan pitkäaikaisiin parisuhteisiin, vaan viihtyy useiden eri naisten kanssa.

Sexton joutui tämän jälkeen oitis myrskyn silmään. Netissä ilkeimmät väittivät, että 22-vuotias Shauna on syypää siihen, että Affleck sortui taas juomaan raittiuslupauksistaan huolimatta.
Shauna julkaisi omalla Instagram-tilillään äskettäin kuvan, jossa hän juo punaviiniä viikonloppunsa iloksi ravintolassa. Aiheesta kertoo muun muassa People-lehti.

Instagramin käyttäjät kommentoivat kuvaa kipakasti. Eräs käyttäjä kritisoi nuorta naista siitä, että tämä olisi houkutellut päihderiippuvaista Affleckia juomaan kanssaan.

Shauna julkaisi kuvan alla kommenteissa impulsiivisen oloisen kirjoituksen, jossa hän puolusti itseään yllättäen.

– Kyllä, rakastan juhlia ja juoda. Aivan ehdottomasti. Suurin osa 22-vuotiaista tekee niin. Minut vietiin putkaan 17-vuotiaana, kun menin baariin väärillä papereilla ja join alkoholia alaikäisenä. Suurin osa ihmisistä on käyttänyt alaikäisenä vääriä papereita ja juonut alkoholia, mutta se ei toki tarkoita sitä, etteikö se olisi ollut minun osaltani tyhmä ja nolostuttava virhe.

Hän myönsi päivityksessä joutuneensa juomisen takia putkaan myös 21-vuotiaana.

– Määrittelevätkö nämä virheet minua? Ei, ne ovat vain tyhmää p*skaa, josta olen oppinut.


Shaunan mielestä nämä julkisuuteen paljastuneet humalassa nuorena töppäilyt osoittavat sen, että hän on vain ihminen. Sitä kaunotar ei suostu myöntämään, että olisi vaikuttanut Affleckin alamäkeen.

– Tarkoittavatko nämä tekemäni virheet sitä, että epäkunnioittaisin jonkun kovalla työllä saavuttamaa raittiutta ja joisin heidän kanssaan? Ei todellakaan. Kunnioitan rajattomasti sellaisia ihmisiä, joilla on inhimillisyyttä ja kypsyyttä myöntää, milloin he tarvitsevat muutosta elämäänsä, kaunotar tilitti.

– Ben on aikuinen mies, rakkaat ystävät. Hän tekee omat päätöksensä. 22-vuotiaan syyttäminen siitä, että joku on kolmatta kertaa vieroituksessa on naurettavaa. Hän on ihminen, minä olen ihminen ja me olemme kaikki vain ihmisiä. Kaikki me mokaamme joskus, ja kysymys koskee sitä, mitä voimme oppia siitä. Älkää tuomitko ihmisiä niin nopeasti. Astukaa askel taaksepäin, hyväksykää, että jokaisella meistä on oma matkamme kuljettavana ja olkaa vähän vähemmän kriittisiä, Shauna päätti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt