Shirly Karvinen täyttää 26 vuotta – juhlisti merkkipäivää suloisella lapsuuskuvalla: ”Mites toi fleda?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Shirly Karvinen täyttää 26 vuotta – juhlisti merkkipäivää suloisella lapsuuskuvalla: ”Mites toi fleda?”

Missikaunotar täyttää tänään vuosia.

3.9.2018 13:37

Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen täyttää tänään maanantaina 26 vuotta. Nykyään radiojuontajana työskentelevä kaunotar julkaisi syntymäpäivänsä kunniaksi nostalgisen nuoruuskuvan Instagram-tilillään.

– Tästä sitä lähettiin tasan 26vuotta sitten. Mites toi fleda, Karvinen kirjoittaa kuvatekstissä nauruhymiöden kera.

Kuva on kerännyt muutamassa tunnissa yli 1000 tykkäystä ja kymmeniä onnitteluja seuraajiltaan.

– Rockimpaa lookkia jo 26v!

– En kestä kun oot söötti.

– Yhtä söpö oot vieläkin.

Karvinen on perinyt eksoottiset piirteensä äidiltään, joka on kotoisin Kiinasta. Kaunottaren isä on suomalainen.

Karvinen kertoi IS:lle heinäkuussa, kuinka hänen elämässään puhaltavat uudet tuulet niin yksityiselämässä kuin työrintamallakin. Hiljattain Shirlyn kaksi vuotta kestänyt suhde televisiostakin tuttuun liikunta-ammattilaiseen Vertti Harjuniemeen, 34, päättyi.

Eroa käsitellessään Shirly on uppoutunut töihin. Hän on saanut toteuttaa pitkäaikaisia urahaaveitaan: syksyllä Shirly nähdään tv:ssä peräti kolmessa ohjelmassa: kahdessa juontajana (Viettele vaatteilla ja Love Island Suomi) ja yhdessä kisaajana (Fort Boyard Suomi). Samaan aikaan Shirly jatkaa rakkaassa päivätyössään Radio SuomiRockin aamujuontajana.

– Ihmiset ovat kysyneet minulta paljon sitä, miten voin ja olettaneet, että olen jotenkin aivan maani myynyt. Itse asiassa on ollut todella rentouttavaa ja vapauttavaa keskittyä vain omiin unelmiini ja omaan itseeni, Shirly kommentoi eroa ensimmäistä kertaa julkisesti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?