Kohukaunotar osti minipossun Facebookista – pian naista kohtasi kirjaimellinen jättiyllätys - Viihde - Ilta-Sanomat

Kohukaunotar osti minipossun Facebookista – pian naista kohtasi kirjaimellinen jättiyllätys

Marcela Iglesias hankki minipossun, joka kasvoi lopulta yli satakiloiseksi.

1.9.2018 10:19

Argentinalaiskaunotar Marcela Iglesias saapui 20 vuotta sitten Yhdysvaltoihin laittomana maahanmuuttajana. Monen mutkan kautta naisesta on tuli menestynyt tuottaja, joka on luonut muun muassa kohauttaneet tosi-tv-ohjelmat Plastics of Hollywood ja Human Doll House.

Nykyään nainen kutsuu itseään ”Hollywoodin kuningattareksi”. Iglesias myös kerää ensimmäisenä maailmassa toimistonsa listoille ihmisiä, jotka ovat muokanneet itseään huomattavasti.

Lue lisää: 12 ihmisbarbieta ja kolmen miljoonan euron edestä kauneusleikkauksia – ”Ei hyväksytä yhteiskuntaan ulkonäön takia”

Marcela Iglesias kutsuu itseään Hollywoodin kuningattareksi.­

Hyvin näyttävästi itsekin pukeutuva Iglesias on omien sanojensa mukaan myös eläinten oikeuksien vankkumaton puolustaja. Hän oli aina halunnut lemmikkipossun, ja viisi vuotta sitten sellaista kaupattiin Facebookisssa. Iglesias tarttui tilaisuuteen ja adoptoi suloisen pikkupossun kotiinsa.

– Kun näin pikkuporsaat, aloin nauramaan. Näin niiden juoksevan ympäriinsä kuin pikku läskipallerot. Minun oli pakko saada yksi, Iglesias kertoo Metro-lehdelle.

Possu oli vain mopsin kokoinen, kun se lähti Marcelan matkaan.­

– Tiesin, että tämä oli mahdollisuuteni, joten otin kaikista isoimman ja pulleimman possun. Silloin se oli mopsin kokoinen, hän jatkoi.

Possu sai nimekseen Chuy. Kaikki ei kuitenkaan mennyt, kuten Iglesias oli suunnitellut. Kuudessa kuukaudessa Chuyn koko nelinkertaistui.

– Hän vain jatkoi kasvamista. En tiedä, johtuuko se siitä, että ruokin häntä aluksi hieman liikaa.

Possu ei lopettanutkaan kasvamistaan.­

Iglesias oli ajatellut, että minipossu kasvaisi maksimissaan 20-kiloiseksi. ”Pikku-Chuy” lopetti kasvunsa vasta 115 kilogramman kohdalla.

– Chuy lopetti kasvunsa vasta kolmevuotiaana.

Chuyn painokehitys pysähtyi lopulta 115 kiloon.­

Iglesias ei koskaan ajatellut hylkäävänsä possua.­

Minipossu olikin aivan tavallinen, normaalikokoinen sika, mutta Iglesiaksen rakkaus lemmikkiään kohtaan ei laimentunut. Possu osaa muun muassa istua ja ojentaa sorkkaansa.

– Vaikka Chuy on valtava, en koskaan ajatellut hylkääväni häntä. Hän on hyvin erityinen minulle. Rakastan häntä ehdoitta ja hän auttaa minua ahdistuneisuuteni kanssa.

– Kohtelen häntä kuin lasta. Putsaan hänet, laulan hänelle lauluja ja annan hierontoja. Pidän hänestä hyvää huolta, kaunotar vakuutteli.

Kaunotar kertoo, että Chuy auttaa häntä voimaan paremmin.­

Chuyn jälkeen Iglesias adoptoi Respect-lehden mukaan vielä kaksi muuta hylättyä sikaa ja muutti alueelle, jossa täysikokoisten sikojen pitäminen kotona on sallittua. Hän asuu Los Angelesissa aviomiehensä, poikansa ja miehensä lasten kanssa. Nykyään naisella on possujen lisäksi kaksi koiraa ja lemmikkikani.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?