Herttuatar Meghan käänsi katseita niukassa minimekossaan – asu kuin suoraan punaiselta matolta: pujotteli hovin etikettisääntöjä

rac

Julkaistu:

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan osallistuivat keskiviikkona hyväntekeväisyysiltaan, jossa esitettiin hittimusikaali Hamilton.
Herttuatar Meghan käänsi päitä keskiviikkoiltana Victorian palatsin teatterissa Lontoossa.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat nauravina hyväntekeväisyysillassa, jossa esitettiin hittimusikaali Hamilton.

Victorian palatsin teatterissa Lontoossa esitetyn näytöksen jälkeen herttuapari saapui tervehtimään musikaalivieraita. He tapasivat myös musikaalin luoja Lin-Manuel Mirandan ja hänen vaimonsa Vanessa Nadalin, brittilehti The Mirror raportoi.

Amerikkalaislehti The Huffington Postin mukaan Lin-Manuel Miranda hyppi tasajalkaa ilosta, kun prinssi Harry intoutui laulamaan pienen pätkän hittimusikaalista teatterin lavalla.
  • Katso yllä olevalta videolta prinssi Harryn näyte laulutaidoistaan.

Prinssi Harry oli valinnut tilaisuuteen charmikkaan, tummansinisen puvun ja samansävyisen solmion.

Meghan oli valinnut iltatilaisuuteen harvinaisen paljastavan jakkumekon, jonka helma kipusi korkealle polven yläpuolelle. Kandalaismerkki Judith and Charlesin asulla oli Daily Mailin mukaan 365 euron hintalappu.


Tumman asun kanssa herttuatar yhdisti Paul Andrew’n stilettikorot. Hiuksensa Meghan oli pyöräyttänyt kiinni nutturalle.


Herttuatar suosi jakkumekkoja usein ennen liittymistään kuninkaalliseen perheeseen. Tuolloin asujen helma oli Hollywood-tyyliin usein vielä lyhyempi ja kaula-aukko antavampi. Meghanin yllä keskiviikkona nähty mekko muistutti suuresti asuja, joita herttuatar suosi edustaessaan näyttelijänä punaisilla matoilla.


Brittihovissa on hyvin tarkkoja etikettisääntöjä, jotka koskevat kaikkia kuninkaallisen perheen jäseniä. Erityisesti herttuatar Meghanin pukeutumista ja käytöstä seurataan tarkkaan brittilehdistössä. Herttuattaren tyyli onkin muuttunut hillitymmäksi hänen kihlauduttua prinssi Harryn kanssa.


Sukkahousupakon lisäksi esimerkiksi päähineiden käyttöä on rajoitettu. Asiantuntijat arvelevat, että päähineen pukeminen iltatilaisuuksiin on pahemman luokan etiquette faux pass eli etikettimoka.

Siksi herttuatar Meghanin ja herttuatar Catherinenkin kutreilla nähdään päähineet lähinnä häissä, ristiäisissä ja muissa kuninkaallisen perheen virallisissa päivätilaisuuksissa.


Hovin protokollan mukaan myös mekon pääntien kuuluu olla melko peittävä. Tällä epäillään olevan yksi suuri syy siihen, miksi herttuatar Meghanin suosii suuresti venepäätiemekkoja.

– Se on hänen tapansa kunnioittaa kuninkaallista perinnettä. Hän voi samaan aikaan paljastaa hieman pintaa mutta näyttää silti seksikkäältä stylisti Lucas Armitage arvioi Daily Mail -lehdelle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt