Mitä sen jälkeen, kun on jo kehuttu muotisuunnittelija ja elokuvantekijä? Paola Suhonen esitteli bändinsä Hyvinkäällä - Viihde - Ilta-Sanomat

Mitä sen jälkeen, kun on jo kehuttu muotisuunnittelija ja elokuvantekijä? Paola Suhonen esitteli bändinsä Hyvinkäällä

Lone Deer Laredo on esiintynyt jo muun muassa Austinissa, Madridissa ja Pariisissa – nyt oli Hyvinkään vuoro.

31.8.2018 20:33

Toiset tekevät mitä osaavat, toiset mitä tahtovat.

Paola Suhonen tekee kaikkea! Kehuttu muotisuunnittelija ja Ivana Helsinki -brändiä sisarensa Pirjon kanssa pyörittävä Paola opiskeli taannoin Yhdysvalloissa elokuvaohjaajaksi. Osana Ivana Helsingin toimintaa siskoilla on nykyisin myös oma musiikkifestari, lokakuun lopussa Helsingissä toista kertaa järjestettävä, ”Twin Peaks -henkinen” Superwood.

Eikä tässä ole yhdelle Suhoselle tarpeeksi. Hänellä on nykyisin myös bändi!

– Harva tietää, mutta musiikkia harrastin ensimmäisenä. Lapsena instrumenttini oli viulu, Paola Suhonen kertoi IS:lle keikkansa jälkeen.

Lone Deer Laredo -yhtye soittaa omien sanojensa mukaan ”americanaa”, yhdysvaltalaisesta kantrirockista ammentavaa tarinallista musiikkia. Suhonen laulaa ja soittaa kitaraa, lisäksi keikkakokoonpanossa vaikuttaa New Silver Girl -bändin soittajia.

Kokoonpano on esiintynyt tähän mennessä muun muassa Austinin South by Southwest -festivaaleilla, Madridissa ja Pariisin muotiviikoilla.

Ensilevyn suhteen yhtye on kunnianhimoinen paolasuhosmaiseen tapaan.

– Joulukuussa matkustamme Nashvilleen levyttämään. Levymme tuottaa Brad Jones, joka on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Dolly Partonin kanssa.

NEW SILVER GIRL tähtää kansainvälisille markkinoille omillaankin: he ovat valmistelleet myöhemmin tänä syksynä julkaistavan esikoisalbuminsa Berliinin maineikkailla Hansa -studioilla. Aiemmin siellä ovat levyttäneet muun muassa David Bowie, Iggy Pop, U2 – ja Haloo Helsinki!

Hyvinkäällä esittäytyi ensin Suhosen ja kitaristi-laulaja Olli Happosen duosta alkanut jo kymmenen vuotta sitten alkanut Lone Deer Laredo ja sitten New Silver Girl.

– On hienoa olla täällä tänään, Happonen kuulutti perjantai-iltana Hyvinkäällä.

– Tämä on hieno leffafestari.

Toista kertaa järjestettävä Red Carpet Festival esittelee näinä päivinä Hyvinkäällä kotimaista elokuvaa ja musiikkia laidasta laitaan.

Suhosen ja Red Carpetin järjestävän Antti Luusuaniemen vaihtokauppaan kuuluu Paolan esiintyminen Hyvinkäällä. Luusuaniemi tuo vastaavasti Superwoodiin suomalaisia elokuvia.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?