Tässä on IS:n lukijoiden ylivoimainen suosikki Miss Tampere -finalisteista – Laura, 20, häkeltyi voitosta: ”Taisi tuossa itkukin päästä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tässä on IS:n lukijoiden ylivoimainen suosikki Miss Tampere -finalisteista – Laura, 20, häkeltyi voitosta: ”Taisi tuossa itkukin päästä”

Uusi Miss Tampere valitaan 7. syyskuuta. Ilta-Sanomien lukijat äänestivät yhden kaunottaren suosikikseen.

Laura Siemek oli lukijoiden ylivoimainen suosikki.­

31.8.2018 15:57

Miss Tampere 2018 finaali lähestyy jälleen. Kilpailu järjestetään tänä vuonna Tampereen ytimessä, Sokos Hotel Ilveksen yökerhossa perjantaina 7. syyskuuta.

Kilpailussa valitaan vuoden 2018 Miss Tampere sekä 1. ja 2. perintöprinsessa ja yleisön suosikki.

Vuoden 2018 Miss Tampere -tittelistä kisaavat 10 finalistia poseerasivat näyttävissä bikinikuvissa. Ilta-Sanomien lukijat saivat äänestää finalistien joukosta suosikkinsa, ja IS:n lukijoiden suosikit ovat nyt selvillä.

Ääniä annettiin huima määrä, reilusti yli 51 000.

Laura Siemek oli lukijoiden ylivoimainen suosikki.­

IS:n lukijoiden ehdottomaksi suosikiksi nousi 20-vuotias Laura Siemek. Numerolla 7 kilpaileva Laura on 173 senttiä pitkä kaunotar.

Laura keräsi lukijoiden äänistä mittavan enemmistön, sillä 31 prosenttia äänesti hänet suosikikseen.

Emilia Lumio sijoittui IS:n lukijaäänestyksessä toiseksi.­

Äänestyksessä toiseksi sijoittui 18-vuotias Emilia Lumio, joka kilpailee numerolla 9. Tamperelainen Emilia on 175 senttiä pitkä.

IS:n lukijoiden äänestyksessä hän keräsi 15 prosentin äänisaaliin.

Kolmanneksi äänestyksessä sijoittui Sheila Da Costa.­

Kolmanneksi äänestyksessä sijoittui Sheila Da Costa, joka on 23-vuotias ja niin ikään Tampereelta kotoisin. Hän on 164 senttiä pitkä.

Sheila sai 14 prosentin äänisaaliin, ja sijoittui siis tiukasti kolmanneksi.

IS tavoitti voitostaan häkeltyneen Lauran. Hän kertoi seuranneensa äänestystä jännittyneenä, kun huomasi olevansa sen johdossa. Silti voitto tuli yllätyksenä.

– Taisi tuossa yks ilta itkukin päästä, kun olin niin liikuttunut, Laura myöntää.

Lauran mukaan kaikki Miss Tampere -kisan kymmenen finalistia ovat äärimmäisen ihania ihmisiä, jotka ansaitsevat missikruunun päähänsä aivan yhtä paljon kuin hän.

– Kaikki mimmit on kauniita niin kasvoiltaan kun myös mieleltään. Totta kai sitä aina toivoo voittavansa, mutta tuli kyllä ihan yllätyksenä itselle, varsinkin noilla prosenteilla.

Miss Tampere 2018 finalistit poseeraavat bikineissä.­

Tamperelainen Laura kertoo, että häntä äänestäneet ihmiset ovat piristäneet hänen viikkoaan valtavasti.

– Terveisiä haluan lähettää jokaiselle äänestäneelle, iso kiitos teille!

Laura uskoo, että hänen valttikorttinsa kilpailussa on pitkä kokemus esiintymisestä. Hän on jo pienestä pitäen näytellyt ja tehnyt mallin töitä.

– Isäni on muusikko ja muksuna tallustelin hyvin vahvasti hänen jalanjäljissään erilaisissa kuoroissa, ja sen lisäksi olen tykännyt aina näytellä. Mallijuttuja olen tehnyt ala-asteikäisestä asti.

Miss Tampere -kisa on Lauralle merkityksellinen myös siksi, että paikkakunnalla on erityinen paikka hänen sydämessään. Laura ei ole alun perin kotoisin Tampereelta, mutta on kotiutunut paikkakunnalle loistavasti.

– Rakastan Tamperetta ihan koko sydämestäni, ja toivon että vaikka elämä veisi minne, se ei veisi pois Tampereelta. Täällä on mun sydän!

Miss Tampere -kisan lisäksi Lauralla alkaa ensi viikolla koulu uudessa oppilaitoksessa. Hän valmistautuu jännittäviin koetuksiin rentoutumalla.

– Vietän aikaa ystävien kanssa, töissä, koulussa ja eläinteni kanssa. Kudon varmaan keskeneräisen villasukkaparini loppuun ja katselen elokuvia. Yritän olla miettimättä ja stressaamatta liikaa.

Viime vuonna Miss Tampereeksi valittiin Marietta Veijalainen ja perintöprinsessoiksi Anniina Halonen ja Riina Ahomaa. Yleisön suosikki oli Cristina Vinci.

Kuvat: Nico Engström / Studio45

Uimapuvut: Tavaratalo Sokos Tampere / Calvin Klein

Meikki: Amanda/Studio Face

Rusketus: Vita Liberata Suomi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?