Uutuuskirja: Vesa-Matti Loiri pudotti Antti Tuiskun pois Vain elämää -ohjelmasta – ”Olin huolissani, miten selviän taloudellisesti”

rac

Julkaistu:

Antti Tapani
Antti Tuisku paljastaa uutuuskirjassa, että häntä pyydettiin mukaan Vain elämää -ohjelmaan pariinkin otteeseen, ennen kuin hän lopulta osallistui siihen. Kerran hänet myös pudotettiin ohjelmasta.
Antti Tuisku on yksi Suomen tunnetuimmista artisteista, joten ei ihme, että hän on ollut mukana myös suositussa Vain elämää -ohjelmassa.

Antti oli mukana syksyllä 2015 nähdyllä ohjelman neljännellä tuotantokaudella ja hänen lisäkseen siihen osallistuivat Anssi Kela, Pave Maijanen, Virve Rosti, Maija Vilkkumaa, Sanni ja VilleGalle.

Torstaina julkaistussa Antti Tapani -kirjassa (WSOY) Antti kertoo, että häntä pyydettiin alunperin mukaan sarjaan jo sen ensimmäisellä tuotantokaudella.
  • Yllä olevalta videolta voit kuunnella katkelman Antti Tuiskun uudesta kirjasta.
– Mua pyyettiin Vain elämään ensimmäiselle tuotantokaudelle. Mie en vaan innostunut sen ohjelman formaatista ollenkaan, poppari kertoo kirjassa ja kieltäytyi silloin osallistumisesta.


Joulukuussa 2013 valittiin esiintyjiä ohjelman kolmannelle tuotantokaudella ja Antille oli sanottu, että hän on menossa siihen mukaan.

– Mietin jo, mitä biisejä vetäisin. Toni Wirtanenkin soitteli jo fiilistelläkseen, että miten siistiä tulisi olemaan. Reissuun lähtiessä uskoin, että alkavasta vuodesta tulee mulle Vain elämään myötä iso. Sellainen, jolla voin ottaa vähän revanssia aiemmista pettymyksistä.

Antti lähti matkoille ja hän ehti olla Thaimaassa vain pari päivää, ennen kuin hänelle soitettiin huonoja uutisia kotipuolesta. Hän ei pääsisikään mukaan ohjelmaan.

– Puhelimessa Asko (Kallonen) kerto, että Vesa-Matti Loiri oli sittenkin päättänyt lähteä tulevalle kaudelle mukaan. Se tarkoitti, että ohjelmassa olisi liikaa miespuolisia henkilöitä. Mie tipuin pois, hän paljastaa kirjassa.

– Lamaannuin tyystin. Kaikilta suunnitelmilta meni yhdellä puhelinsoitolla pohja. Olin huolissani siitä miten selviän taloudellisesti ja muutenkin. Mulla ei ollut varasuunnitelmia, kaikki nojasi tähän korttiin. Siihen, että esiinnyn supersuositussa tv-ohjelmassa, heitän sen myötä paljon keikkaa ja julkaisen sitten uuden levyn, joka tavoittaa entistä suuremman yleisön.


Hetken pohdinnan jälkeen hän kuitenkin palasi takaisin maan pinnalle ja tajusi, että ei maailma tähän kaadu.

– Olin sen yhden päivän tolkuttoman ahdistunut, mutta sen myötä vapautui myös hirveesti energiaa. Tajusin tehneeni koko Vain elämää -päätöksen taas väärältä pohjalta. Halusin vaan turvata talouteni. Ei tätä työtä voi niin tehdä! Ymmärsin, että kyllä mie pärjään.

Katso alla olevalta videolta, miten Antti Tuisku veti Sata salamaa -kappaleen, kun hän myöhemmin pääsi mukaan Vain elämää -ohjelmaan.