Sara Sieppi tilittää Idealistassa EVS-ohjelman haastattelusta – kokee Maria Veitolan huijanneen häntä: ”Tuntui, että mulle asetettiin ansa”

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi kokee, että hänen haastattelunsa EVS-ohjelmassa ei sujunut, kuten oli sovittu.

Sieppi kertoo Idealistassa, että hän odotti innolla torstai-illan haastattelua, mutta pettyi kun tajusi, ettei se sujunut kuten hän oli odottanut.

31.8.2018 11:56

Missi ja someammattilainen Sara Sieppi vieraili torstaina ruutuihin palanneessa Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa kertomassa työstään sosiaalisessa mediassa. Sieppi oli talk show’ssa Maria Veitolan haastateltavana. Kaksikko puhui somesta ja esimerkiksi Sara Siepin Instagramissa julkaisemista kuvista.

Nyt Sieppi avautuu Idealistan blogissaan haastattelusta ja siitä, että kokee ettei se mennyt aivan kuten oli sovittu. Siepin mukaan hän ja Veitola olivat keskustelleet haastattelun sisällöstä puhelimessa ja kasvotusten ennen suoraa lähetystä, ja sopineet, millaisia kysymyksiä olisi luvassa.

– En osaa oikein kuvailla edes sitä tunnetta, mitä kävin heti ensimmäisten minuuttien aikana läpi. Oloni oli kai sanalla sanoen hämmentynyt. En halua mennä sen enempää yksityiskohtiin, mutta sanotaan näin, että millään, mitä olimme bossladyn kanssa sopineet, ei enää ollut mitään merkitystä. Kysymykset, jotka olimme käyneet etukäteen läpi, väistivät provosoivempien tieltä, Sieppi tilittää blogissaan.

Lue lisää: Sara Siepin rohkeat somekuvat nousivat keskusteluun EVS:ssä – missi puolusti otoksia: ”Ei ole sitä elämää, joka mulla oikeasti on”

Sara Sieppi on erittäin suosittu Instagramissa. Hänen tilillään on yli 126000 seuraajaa ja hän tienaa osan elannostaan sosiaalisen median avulla.

Siepin mukaan Veitola oli suhtautunut häneen kunnioittavasti ennen suoraa lähetystä, mutta kokee, että kameroiden käydessä tilanne muuttui.

– Välittömästi, kun suora lähetys alkoi, Marian suhtautuminen muuttui. Sovitut kysymykset jäivät ja tilalle tuli lähinnä kaula-aukkooni ja laukkuihini liittyviä kysymyksiä.

Maria Veitola kyseli Sara Siepiltä muun muassa tämän Instagram-kuvista.

Sieppi kertoo kirjoituksessaan, että hänelle jäi haastattelusta lopulta hyvin ikävä olo.

– Tuntui siltä, että mulle asetettiin jokin ansa. Ennen lähetystä fiilis oli lämmin ja sydämellinen, mutta kun suora alkoi, tilanne oli kaikkea muuta. Olin melko järkyttynyt, että kirjaimellisesti yksikään kysymys ei liittynyt siihen, mistä alunperin puhuttiin.

IS kertoi aiemmin, että Veitola kysyi lähetyksestä Siepiltä esimerkiksi vähäpukeisista kuvista sosiaalisessa mediassa. Veitola vertasi lähetyksessä omaa Instagram-kuvaansa Siepin tilillään julkaisemaan kuvaan, jossa missikaunotar poseeraa sängyllä pelkissä alushousuissa. Kuvat olivat keskenään hyvin erilaisia ja saivat yleisössä aikaan naurua.

Veitola kertoi lähetyksessä olevansa huolissaan siitä, millaisen kuvan lapset saavat vähäpukeisista otoksista sosiaalisessa mediassa.

– Ongelma on se, että vähäpukeisilla kuvilla kerätään seuraajia ja seuraajat ovat valtaa.

Veitola sanoi ahdistuvansa siitä, että lapset saavat sen mallin, että vain bikinikuvilla tai alusasukuvilla voi saada valtaa.

– Se on tosi sääli, Sieppi totesi.

Sara Siepille jäi ikävä tunne EVS-haastattelusta.

Sara Sieppi seurustelee Veitolan kollegan Roope Salmisen kanssa. Salminen ei ollut mukana EVS-ohjelmassa torstaina.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?