Jukka Hildén vei Chachi-kihlattunsa helikopterilennolle Suomen ylle – yhdysvaltalaisrakas aivan ulapalla sijainnista: sekoitti Helsingin Ähtäriin - Viihde - Ilta-Sanomat

Jukka Hildén vei Chachi-kihlattunsa helikopterilennolle Suomen ylle – yhdysvaltalaisrakas aivan ulapalla sijainnista: sekoitti Helsingin Ähtäriin

Sometähti ja tanssija Chachi Gonzales saapui aiemmin tällä viikolla Jukka Hildénin luo Suomeen.

31.8.2018 10:23

Jukka Hildénin tuore kihlattu, yhdysvaltalainen sometähti ja tanssija Chachi Gonzales on saapunut Suomeen. 22-vuotias Gonzales matkasi Helsinkiin aiemmin tällä viikolla ja on nyt ehtinyt tutustua Suomeen parin päivän ajan.

Myöhään torstai-iltana Gonzales julkaisi Instagram-tilillään ensimmäisen kuvan Suomesta. Hildén ottamassa kuvassa kaksikko on helikopterin kyydissä yläilmoissa.. Gonzales istuu etupenkillä kirjaa tutkien ja Hildén poseeraa kuvan etualalla.

Kuvatekstissä Gonzales hehkuttaa viihtyvänsä rakkaansa kotimaassa erittäin hyvin. Kuvatekstistä selviää myös, että yhdysvaltalaiskaunotar opettelee tällä hetkellä suomea.

– Tuleva aviomieheni sai minut kiinni suomen kielen opiskelusta kesken kelikopterilennon hieman Helsingin ulkopuolella. MINÄ RAKASTAN OLLA TÄÄLLÄ! Ihan kuin eläisi postikortissa. Lisää kuvia tulossa, Gonzales hehkuttaa.

Vaikka Gonzales antaa kuvatekstissä ymmärtää, että hän lentelisi helikopterilla melko lähellä Helsinkiä, on hän merkinnyt kuvansa Ähtäriin. Sometähti on myös julkaissut Instagramin tarinaosiossa videon, jonka hän on merkinnyt Ähtäriin. Helsingistä on matkaa Ähtäriin noin 300 kilometriä, joten aivan Helsingin lähistöstä ei ilmeisesti ollut kyse.

Instagram-tarinoissaan Gonzales kertoo, että hän ja Hildén viettivät rentoa leffailtaa takkatulen loimutessa, söivät suomalaisia marjoja ja nauttivat yöuinnista pimeällä järvellä.

– Täällä on niin kaunista, Gonzales ihastelee esitellessään suomalaista mökkimaisemaa.

Kaksikko on myös syönyt tacoja niitä takassa lämmittäen.

– Teimme pienen sängyn. Niin suloista ja mukavaa, Gonzales kertoo esitellessään pariskunnan elokuvailtaa.

Duudsoneista tuttu Hildén ja Gonzales ilmoittivat kihlauksestaan elokuun puolivälissä. Rakastunut pari julkaisi onnellisia kuvia Instagramissa ja kertoi odottavansa innolla yhteistä tulevaisuuttaan.

– Olemme kihloissa! Rakastan häntä ja sitä, kuinka aito, hyväsydäminen, rakastava ja villi hän on. Hän tekee minut todella todella onnelliseksi ja haluan viettää hänen kanssaan koko loppuelämäni, Hildén kertoi tuolloin.

Hiljattain Gonzales esitteli omalla Instagram-tilillään kättään koristavan, suomenkielisen tatuoinnin. Sometähden ranteessa lukee kaunokirjoituksella ”Rakkaus”. Gonzales on esitellyt Instagramissa myös näyttävää kihlasormustaan.

Jukka Hildén jätti viime talvena avioerohakemuksen entisen vaimonsa Outin kanssa. Hildén puhui erostaan YouTubessa ja kertoi, että päätös oli yhteinen ja syntyi sovussa.

– Olemme hyviä ystäviä, ja jatkamme hyvinä ystävinä. Joskus elämä kohtelee näin, hän totesi.

Ex-parilla on kaksi yhteistä lasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?