Ben Affleckin hurja alamäki: joi yksikseen eikä käynyt suihkussa moneen päivään ennen romahdusta – ”Hän oli huonossa kunnossa”

Julkaistu:

Ben Affleck ei syönyt juuri mitään eikä käynyt suihkussa ennen kuin hänet vietiin vieroitushoitoon.
Viime viikolla uutisoitiin syöksykierteeseen ajautuneesta Hollywood-tähdestä Ben Affleckista. Näyttelijän kerrottiin joutuneen vieroitukseen jo kolmannen kerran.

Brittimedia uutisoi Affleckin kirjautuneen keskiviikkona Los Angelesissa sijaitsevaan vieroitushoitolaitokseen, jonne hänet vei ex-vaimo Jennifer Garner.

Affleckin lähipiiristä kerrotaan People-lehdelle, ettei näyttelijän romahtaminen tullut yllätyksenä.

– Ben oli juonut yksikseen päiviä, lähde kertoo.

– Hän oli huonossa kunnossa. Hän ei ollut syönyt juurikaan eikä hän ollut käynyt suihkussa. (Vieroitushoitoon lähteminen) ei vaatinut paljoakaan suostuttelua. Hän halusi lähteä ja hän teki yhteistyötä.


Useiden lähteiden mukaan Affleck on kamppaillut alkoholiriippuvuutensa kanssa viime kuukausina.

– Hän on kamppaillut sen kanssa nyt pitkän aikaa.

Aiemmin viihdesivusto TMZ kertoi, että ennen vieroitushoitoa edelsi myös viikon biletysputki.

Tähden olemus on tuoreimmissa kuvissa muuttunut selkeästi aiemmasta. Näyttelijäkomistus on nähty pöhöttyneenä ja epäsiistinä. Lisäksi hänet on kuvattu usein tupakoimassa tai juomassa alkoholia.


Affleck on kertonut alkoholiongelmastaan julkisuudessa. Maaliskuussa 2017 näyttelijä kertoi Facebookissa olleensa vieroitushoidossa.

– Olen ollut hoidossa alkoholiriippuvuuteni takia; se on asia, jonka kanssa olen paininut menneisyydessä ja, jonka tulen kohtaamaan myös tulevaisuudessa. Haluan elää elämääni täysillä ja olla paras isä, joka voin olla, Affleck kirjoitti.

– Haluan lasteni tietävän, ettei ole syytä hävetä avun hakemista, kun sitä tarvitset.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt