Antti Tuisku paljastaa uutuuskirjassa, miten pitkälle ihmiset ovat valmiita menemään – postilaatikkoon toimitettiin pommi: ”Se räjähti” - Viihde - Ilta-Sanomat

Antti Tuisku paljastaa uutuuskirjassa, miten pitkälle ihmiset ovat valmiita menemään – postilaatikkoon toimitettiin pommi: ”Se räjähti”

On useita syitä siihen, miksi Antti Tuisku pitää yksityisasiansa ominaan.

30.8.2018 19:12

Torstaina julkaistussa Antti Tapani -kirjassa raotetaan lukijoille sitä, millaista poptähti Antti Tuiskun elämä on oikeasti ollut.

Miehestä on totuttu näkemään vain julkkisminä, mutta tuoreessa Antti Tuiskun, Anton Vanha-Majamaan ja Antti Aronin kirjoittamassa teoksessa päästään pintaa syvemmälle.

Antti ei kuitenkaan paljasta kirjassa kaikkea. Hän kertoo toki avoimesti kohtaamistaan tapahtumista ja henkilöistä, mutta ihmisistä on kerrottu siten, että heidän henkilöllisyyttään ei voi tunnistaa. Tällä hän haluaa suojella sekä itseään että läheisiään.

– Puhun suoraan niistä asioista, joilla on ollut mulle merkitystä, ja joilla uskon olevan merkitystä muillekin. Osa niistä on tapahtunut seurustelusuhteissa. Silloin mie puhun suoraan itse tapahtumista, mutta en kerro toisista osapuolista yksityiskohtia. Ei niillä ole merkitystä, asioilla on, Antti kertoo kirjassa.

– Mun yksityiselämääni kuuluu muitakin. Suurin osa heistä ei ole eikä halua olla julkisuudessa, minkä mie ymmärrän todella hyvin. Heitä mie haluan suojella. Olis ihan hirveää, jos mulle tärkeät ihmiset menettäisivät oman yksityisyytensä siksi, että ovat mun kanssa tekemisissä.

Yksityisyyden suojelemisen vuoksi Antti ei myöskään kerro kirjassa tai muuallakaan julkisuudessa sitä, missä hän asuu. Yksityisyyden lisäksi tässä päätöksessä on kyse turvallisuudesta, sillä hän on joutunut kohtaamaan todella hyvinkin uhkaavia tilanteita.

– Ei se varmaan kenellekään ole yllätys, että iso suosio tuo mukanaan ikäviä, uhkaaviakin juttuja. Kotini edustalla pyörii jatkuvasti uteliaita silmäpareja. Välillä on helikopterit pörränneet yläpuolella. Seitsemän kopteria olen laskenut. Ei se ole mukavaa, poppari kertoo kirjassa.

– Kerran kotini postilaatikkoon jätettiin pommi. (...) Se räjähti. Laatikko meni paskaksi ja se piti vaihtaa. Koskaan ei selvinnyt, kuka sen teki. Ei onneksi tapahtunut sen pahempaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?