Kuin vanhat ystävykset! Jenni Haukio ja Brigitte Macron poseerasivat yhteiskuvissa Suomenlinnassa – rouva Macron ohjeisti valokuvaajia topakasti - Viihde - Ilta-Sanomat

Kuin vanhat ystävykset! Jenni Haukio ja Brigitte Macron poseerasivat yhteiskuvissa Suomenlinnassa – rouva Macron ohjeisti valokuvaajia topakasti

IS seurasi rouva Haukion ja rouva Macronin päivää Suomenlinnassa. Nopealla vierailulla ehdittiin ottaa hauskoja yhteiskuvia ja tutustua linnoitukseen.

30.8.2018 13:12

Suomen ja Ranskan presidenttien puolisot rouvat Jenni Haukio ja Brigitte Macron viettivät torstaina päivää Helsingissä. Presidenttien edustaessa toisaalla, tutustuivat rouvat Uuden Lastensairaalan toimintaan ja vierailivat Suomenlinnassa.

Haukio ja Macron saapuivat Suomenlinnaan presidentin edustusveneellä ja siirtyivät sen jälkeen Suomenlinnakeskukseen.

Lue lisää: Brigitte Macron ja Jenni Haukio saapuivat näyttävästi Suomenlinnaan – korot saivat kyytiä: ranskatar luotti luksukseen

Rouva Macron ja Jenni Haukio saapuivat Suomenlinnaan hieman ennen puoltapäivää.­

Keskuksesta he jatkoivat mukulakivikadulle rennosti jutustellen. Rouva Haukio vaikutti esittelevän rouva Macronille linnoituksen tiluksia. Ranskalaisvieras näytti viihtyvän Haukion seurassa mainiosti. Rouvat pysähtyivät ihastelemaan Ehrensvärdin hautaa, jonka äärellä he viihtyivät muutaman minuutin historiallista nähtävyyttä ihastellen.

Kaksikko poseerasi hauskoissa yhteiskuvissa paikalla olleille valokuvaajille.­

Sää Helsingissä on torstaina pilvinen ja hieman alkuviikkoa viileämpi. Kolean sään vuoksi rouva Macron kääriytyi suosikkimerkkinsä, Louis Vuittonin huiviin.

Lue lisää: Muotiasiantuntija nosti esiin selkeän eron rouva Haukion ja Brigitte Macronin tyyleissä – näin hän selittää ranskalaisvieraan tummanpuhuvia asuja

Rouvat kävelivät suuren seurueen saattelemina läpi nurmialueen ja vaaleapunasävyisen taidekoulu Maan ohi kohti näköalapaikkaa. Matkalla he pysähtyivät poseeraamaan upeassa yhteiskuvassa merinäköalan edessä. Huumorintajuinen rouva Macron innostui vitsailemaan pilke silmäkulmassa kuvaajille.

– Rajatkaa kuva niin, ettei kengät näy, madame heläytti ja esitteli valkoisena hohtavia lenkkareitaan.

Aiemmin torstaina Macron edusti huimaavissa koroissa, mutta vaihtoi ne rentoihin lenkkareihin ennen saapumista Suomenlinnaan.

Macron ja Haukio ihailivat Suomenlinnan maisemia näköalatasanteelta.­

Kuvaushetken päätteeksi rouvat jatkoivat matkaa samaa reittiä takaisinpäin ja poikkeavat vierailemaan telakalla sisätiloissa juuri sopivasti sadepisaroiden alkaessa tippua synkkenevältä taivaalta.

Lopuksi rouvat poistuivat telakalta ja jatkoivat matkaansa kohti laitureita rennosti jutellen. Presidentin edustusvene oli saapunut hakemaan vieraita takaisin kaupunkiin.

Presidenttien rouvat poseerasivat yhdessä kuin vanhat ystävykset.­

Vierailu Suomenlinnassa oli lyhyt mutta ilmeisen antoisa, sillä rouva Macron näytti keskustelevan innokkaasti rouva Haukion kanssa.

Vierailun lopuksi, kun vene oli jo lähtenyt laiturista, nousivat rouvat vielä ulos edustusveneen yläkannelle ihailemaan ohikiitäviä maisemia ja Suomenlinnan tiluksia.

Välillä Macron ja Haukio nauroivat rennosti.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?